.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ: ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΛΑΪΚΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ «ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ !» ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΕΝΦΙΑ



ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΝΦΙΑ !

ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ

ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΛΑΪΚΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ
ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ «ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ !»
ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΕΝΦΙΑ

Καλούμε εργατικά σωματεία, μαζικούς φορείς, συλλογικότητες περιοχών να στηρίξουν την ενεργητική διαμαρτυρία με ενημέρωση των μελών τους για συμμετοχή και στήριξη της άρνησης πληρωμής της πρώτης δόσης του ΕΝΦΙΑ.
Καλούμε  όλες τις συλλογικότητες και τους άλλους συντονισμούς που τοποθετούνται ενάντια στον ΕΝΦΙΑ να συντονίσουμε τις δράσεις μας και να πάρουν μέρος σε αυτή τη συμβολική και ουσιαστική πράξη αντίστασης. Η διαμαρτυρία μας ενάντια στην άδικη αντιλαϊκή φορολογία χρειάζεται να πάρει έμπρακτη μορφή. Είναι μια πρώτη συμβολική και ουσιαστική ενέργεια ανυπακοής στην επιβολή του μόνιμου χαρατσιού.
Καλούμε :

-               Την Παρασκευή 26/9/2014 σε συνέντευξη τύπου στα γραφεία της ΟΛΜΕ, Κορνάρου 2 και Ερμού, 6ος όροφος.
 
-               Τη Δευτέρα 29/9 και Τρίτη 30/9 έξω από τις τράπεζες για να ενημερώσουμε για την καμπάνια ενάντια στον ΕΝΦΙΑ και να καλέσουμε για την πράξη άρνηση πληρωμής της 1ης δόσης.


Δεν θα υπομένουμε περιμένοντας. Αντιστεκόμαστε τώρα. Απαιτούμε το δίκιο μας.


Εμείς, Δεν χρωστάμε σε κυβέρνηση, τράπεζες, ΕΕ, ΔΝΤ , ΕΚΤ. Δεν πουλάμε δημόσια περιουσία. Δεν θα αφήσουμε να μας πάρουν τα σπίτια και τα χωράφια τα κοράκια. Δεν θα πληρώσουμε το χρέος τους με τις ζωές μας. Την κρίση να πληρώσουν οι οικονομικά ισχυροί.



Καλούμε όλους όσους πλήττονται από τα αντιλαϊκά μέτρα να πάρουν τη θέση τους στη συμβολική και ουσιαστική πράξη αντίστασης, στην άρνηση πληρωμής της 1ης δόσης.
Η μοιρολατρία δεν μας ταιριάζει.

Ξεκινάμε και συνεχίζουμε τη μεγάλη καμπάνια με πολύμορφες δράσεις ενημέρωσης και κινητοποιήσεις ενάντια στην εξοντωτική φοροληστεία των λαϊκών στρωμάτων με στόχο την κλιμάκωση με ένα γενικευμένο κίνημα που θα νικήσει.

Είμαστε οι  πολλοί -  Έχουμε τη δύναμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου