.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ : Διαστάσεις χιονοστιβάδας παίρνει η δράση ενάντια στα διόδια στη Φθιώτιδα

Μεγάλες διαστάσεις παίρνει η κινητοποίηση ενάντια στα διόδια στη Φθιώτιδα. 

Το ένα μετά το άλλο τα δημοτικά συμβούλια, σύλλογοι επαγγελματιών, συνδικάτα, πολιτικές συλλογικότητες κλπ παίρνουν αποφάσεις για την συμμετοχή στο μεγάλο συλλαλητήριο τη Δευτέρα στις 29/9/14, στις 12 το μεσημέρι στα διόδια της Αγίας Τριάδας και στην παλλαϊκή συγκέντρωση που θα ακολουθήσει στις 2 μμ στη Πλατεία Πάρκου στη Λαμία.


Πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτές τις κινητοποιήσεις παίζει το Κίνημα  Δεν Πληρώνω με την πολύχρονη παρουσία του στη πρώτη γραμμή του αγώνα ενάντια στα διόδια.

Κομβική ήταν η μεγάλη συγκέντρωση που έκανε το Κίνημα δεν Πληρώνω Φθιώτιδας στο Μώλο, όπου μπήκαν και οι βάσεις για την μεγάλη δράση της Δευτέρας. (VIDEO) 15/9/14 Η Ανοιχτή συνέλευση του Κινήματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ στο Μώλο Φθιώτιδας)

Το Κίνημα μας παλεύει να μην γίνει αυτή η κινητοποίηση ένα μόνο πυροτέχνημα προς δόξα των "επισήμων" και εκτόνωση των πολιτών, όπως έχει γίνει σε πολλές ανάλογες περιπτώσεις.


Αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο με μαζική και δυναμική  την συμμετοχή όλων των πολιτών στο άνοιγμα των διοδίων της Αγίας Τριάδας.


Πολύτιμη υπήρξε και η συνεισφορά των τοπικών   ΜΜΕ με προεξάρχοντα του ρόλου του Καναλιού ΕΝΑ της Λαμίας.



Το Κίνημα Δεν Πληρώνω παλεύει  στη Φθιώτιδα αλλά και σε όλη την Ελλάδα για Ελεύθερους, χωρίς διόδια, δρόμους για όλο το λαό.



Αγώνας μέχρι την νίκη!




ΛΑΟΣ ΕΝΩΜΕΝΟΣ, ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΣ

   
ΧΑΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕ ΔΟΘΗΚΕ !



Καυτατζόγλου 8,  1ος όροφος , 
 Πατήσια, 111 44, Αθήνα,  
Τηλ. 211 0192839
e-mail: epitropes2010@gmail.com

                    www.kinimadenplirono.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου