.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ (ΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΜΕ ΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ)

Είναι γνωστό (αν και κάποιοι δεν θέλουν να γίνεται λόγος γι’ αυτό) ότι η Ερασιτεχνική ψυχοραγεί. Είναι επίσης γνωστό ότι η ύπαρξη του Δ.Σ. ως οργάνου είναι μόνο προσχηματική (όπως θα έλεγε καλή ώρα και ο Θωμαΐδης) και ότι δεν έχει ουσιαστικό ρόλο ύπαρξης από τη στιγμή που συγκαλείται αραιά και πού, αλλά και που όταν συγκαλείται στην ουσία κρατά το ίσο στον εκάστοτε Πρόεδρο (αρκεί να έχει το προσόν να είναι απολύτως αρεστός στον «Τίγρη»). Γίνεται συνεπώς κατανοητό ότι το Δ.Σ. έτσι όπως λειτουργεί και στην οικονομική κατάσταση που βρίσκονται τα περισσότερα μέλη του δεν μπορεί να κάνει και πολλά πράγματα. Θα θυμάστε ίσως πώς όταν ο Δημητρέλλος ήθελε ν’ αποθαρρύνει τον κύριο Βουδούρη από το να θέσει υποψηφιότητα για το Δ.Σ. της πρώην Π.Α.Ε. (αφού για ν’ αποδείξουν ότι δεν είχαν τίποτα να κρύψουν θα τον έκαναν δεκτό ως μέλος) έθεσε θέμα να έχει 20.000 Ευρώ (τα οποία υποτίθεται ότι θα έβαζαν και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ.) τα οποία θα χρησιμοποιούνταν για τα απολύτως απαραίτητα τρέχοντα έξοδα.

Ο μόνος λοιπόν που φαίνεται να «βάζει λεφτά» είναι ο αντί-Κοτσάτος (ως πρός τον ρόλο του χρηματοδότη τουλάχοιστον) Μάκης Αγγελόπουλος. Για κανέναν άλλο δεν έχει ακουστεί τίποτα σχετικά. Ενώ όμως στο Σωματείο ευελπιστούν ότι με πιό συνετή (βλέπε μνημονιακή) διαχείριση αλλά και με την κεντρική οικονομική Διαχείριση θα καταφέρουν σε βάθος χρόνου να ορθοποδήσουν (θα βοηθήσει βέβαια και η δυναμική του γηπέδου, αλλά και το ίδιο το γήπεδο όταν φτιαχτεί), υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με την σύνθεση του επόμενου Δ.Σ. που θα προκύψει από την εκλογική διαδικασία.

Εξηγούμαστε. Το άρθρο 3 παρ. 6 του Ν. 2725/1999 αλλά και το άρθρο 9 του Καταστατικού του Σωματείου μας που αποτελεί αντιγραφή του απαγορεύελι σε μέλη Δ.Σ. Π.Α.Ε. & Κ.Α.Ε. αλλά και μετόχούς τους να είναι μέλη Δ.Σ. Σωματείου (βλέπε επίσης εδώ). Συνεπώς και με βάση τα ως τώρα δεδομένα δεν μπορούν να συμμετάσχουν σε εκλογές για την ανάδειξη Δ.Σ. του Σωματείου οι εξής:
  • Αλέξης Αλεξίου (έκπτωτος εξαιτίας της συμμετοχής του στο τελευταίο Δ.Σ. της πρώην Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ. ως εκπρόσωπος των SUPPORTERSA.E.).
  • Ευάγγελος Ασλανίδης (μέλος Δ.Σ. της Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ.).
  • Ανατολιωτάκης Ανδρέας (μέλος Δ.Σ. της Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ.).
  • Μαυροειδής Αγγελόπουλος (μέτοχος και μέλος Δ.Σ. της Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ., μέτοχος της Κ.Α.Ε. Α.Ε.Κ.).
  • Κατσαδήμας Γεώργιος (μέλος Δ.Σ. της Κ.Α.Ε. Α.Ε.Κ.).
  • Μπέρκοβιτς Γεώργιος (μέλος Δ.Σ. της Κ.Α.Ε. Α.Ε.Κ.).
  • Χήνας Γεώργιος (μέλος Δ.Σ. της Κ.Α.Ε. Α.Ε.Κ.).
Τα παραπάνω επτά μέλη του Δ.Σ. το οποίο προέκυψε από τις εκλογές του Ιούνη του 2013 δεν μπορούν όσο έχουν τις ιδιότητες που αναφέρονται παραπάνω να μετέχουν στο Δ.Σ. του Σωματείου μας. Ειδικότερα οι τέσσερις πρώτοι μετέχουν στο Δ.Σ. της Π.Α.Ε. και οι τρείς επόμενοι σ’ αυτό της Κ.Α.Ε.. Ο Αλεξίου μετέχει και σ’ αυτό της Κ.Α.Ε., ενώ ο κύριος Αγγελόπουλος είναι και μέτοχος της Κ.Α.Ε..

Ειλικρινά δεν θα θέλαμε να είμαστε στη θέση αυτού που θα έπρεπε να καταρτίσει ένα αξιόλογο μεν αλλά ταυτόχρονα αποδεκτό από τον Μελισσανίδη ψηφοδέλτιο. Βέβαια μια λύση θα ήταν να παραιτούνταν από τα Δ.Σ. των Π.Α.Ε. & Κ.Α.Ε. και ο κύριος Αγγελόπουλος να μεταβίβαζε τις μετοχές που προσωπικά κατέχει. Μια τέτοια εξέλιξη όμως θα ήταν δυσμενής για δύο λόγους με βασικότερο ότι θα αποδείκνυε την δυσκολία να βρεθούν αξιόλογοι και γενικότερα αποδεκτοί υποψήφιοι οι οποίοι ταυτόχρονα θα έπρεπε να έχουν και την «έγκριση του Μελισσανίδη». Ο δεύτερος είναι μόνο φαινομενικά λιγότερο σημαντικός και είναι ότι για να τους επιλέξει για τα Δ.Σ. των Π.Α.Ε. & Κ.Α.Ε. ο «Τίγρης» σημαίνει πως τους έκρινε απαραίτητους για τις συγκεκριμένες θέσεις. Τυχόν παραιτήσεις τους από τα Δ.Σ. αυτά για να μετάσχουν στο Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής θα ήταν ουσιαστικά πλήγμα στο γόητρο του Μελισσανίδη (ειδικά στην περίπτωση της Κ.Α.Ε.).

Σίγουρα θα είναι ενδιαφέρον να παρακολουθήσουμε την λύση αυτού του γρίφου το επόμενο χρονικό διάστημα, καθώς για να λυθεί θα πρέπει κάποιοι να λάβουν σοβαρές αποφάσεις για τον ρόλο όσων βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο τιμόνι της Eρασιτεχνικής Α.Ε.Κ.. Εκτός και αν επιστρατευθεί πάλι η ORIGINAL. Λέτε να γίνει έτσι;

28 Οκτώβρη 2014.
παρατηρητήριο.


πηγή: aek-watch.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου