.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

«Κρυφτούλι» με την αίτηση ακύρωσης στο ΣτΕ, αίτημα για να τη λάβει κατέθεσε η ΑΕΚ

Ηταν φανερό εδώ και ημέρες πως όλος ο θόρυβος που είχε δημιουργηθεί για το γήπεδο της ΑΕΚ, θα εκφραζόταν μέσω προσφυγής στο Συμβούλιο της Επικρατείας. Μόνο που όσοι διάλεξαν αυτόν τον δρόμο, έχουν επιδοθεί πλέον σε…κρυφτούλι, ώστε να μείνουν μακριά από τη δημοσιότητα. Από την ΑΕΚ, ως έχοντες έννομο συμφέρον στην υπόθεση, έκαναν ήδη αίτημα για να λάβουν αντίγραφο της προσφυγής, αλλά επί του παρόντος βρίσκουν εμπόδια.


Την αίτηση ακύρωσης των 19 πολιτών που έχουν προσφύγει έχει στα χέρια του ο πρόεδρος του ΣτΕ, Σωτήρης Ρίζος. Επιχειρεί να διατηρήσει απόλυτη μυστικότητα και δεν τη δίνει ούτε στη γραμματεία, ωσότου την αναθέσει σε κάποιον εισηγητή. Πάντως στην ΑΕΚ (στη Δικέφαλος 1924 ΑΕ για να είμαστε πιο ακριβείς), έχουν καταθέσει ήδη αίτηση με αριθμό πρωτοκόλλου (3869) και περιμένουν να τη λάβουν. Κατά πληροφορίες, το δικηγορικό γραφείο που συνέταξε και υπέβαλε την αίτηση είναι του κ. Νικόλαου Τσερπάνη.

Στις πρόσφατες εκλογές ήταν υποψήφιος στο δήμο Νέας Ιωνίας με τον συνδυασμό «Ελπίδα για τη Νέα Ιωνία», λαμβάνοντας όλες και όλες 19 ψήφους. Σε επικοινωνία με το enwsi.gr έδειξε πολύ εκνευρισμένος και δεν επιβεβαίωσε ή διέψευσε πως έχει συντάξει την προσφυγή. «Δεν είναι τώρα η στιγμή. Εδώ είναι χώρος εργασίας!», ήταν η απάντηση του σε έντονο ύφος. Αλλά είναι σαφές, πως σύντομα θα πρέπει να απαντά σε ερωτήματα για ένα τόσο καυτό θέμα.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

πηγή: enwsi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου