.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ: Η επίθεση στη Ν. Φιλαδέλφεια στρέφεται κατά της ίδιας της δημοκρατίας

«Ενέργειες σαν τη χθεσινή στρέφονται ευθέως κατά του Άλσους της Νέας Φιλαδέλφειας, της ίδιας της δημοκρατίας και του δικαιώματος του δημοτικού συμβουλίου να αποφασίζει ελεύθερα και δημοκρατικά», αναφέρει η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τη χθεσινή επίθεση οπαδών της ΑΕΚ στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Ν.Φιλαδέλφειας- Ν.Χαλκηδόνας.


Όπως αναφέρει η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ, «με σωματικές επιθέσεις, ξυλοδαρμό και απειλές κατά της ζωής δημοτικών συμβούλων της πλειοψηφίας,  προσπάθησαν να εκφοβίσουν και  να χειραγωγήσουν τη νέα δημοτική αρχή υποκινούμενοι από τον δημοτικό  σύμβουλο της αντιπολίτευσης Αράπογλου. Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, τρεις δημοτικοί σύμβουλοι της διοίκησης καθώς και ένας ειδικός σύμβουλος του Δημάρχου, μεταξύ τους και δύο μέλη της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για να λάβουν τις πρώτες βοήθειες».

Η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει «προς πάσα κατεύθυνση ότι δεν  θα ανεχτούμε την τρομοκρατία, ούτε θα επιτρέψουμε σε ομάδες ατόμων, οι οποίες στρέφονται ευθέως κατά του κινήματος με τον ίδιο τρόπο που δρα και η κρατική καταστολή, να ορίσουν τις συνθήκες πολιτικού διαλόγου και παρέμβασης στο Δήμο».

πηγή:  avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου