.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014

Η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει τα γεγονότα στο Δημοτικό Συμβούλιο, δηλώνει ότι δεν τρομοκρατείται και ότι θα συνεχίσει στον ίδιο δρόμο κόντρα στα επιχειρηματικά συμφέροντα...



Καταδικάζουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την δολοφονική επίθεση από οργανωμένες ομάδες τραμπούκων που στο όνομα της ΑΕΚ διέλυσαν το Δημοτικό Συμβούλιο στις 22/12/2014 και τραυμάτισαν δημοτικούς συμβούλους και πολίτες.

Η δολοφονική επίθεση είχε σχέδιο βασισμένο σε μαφιόζικες και φασιστικές μεθόδους. Εκτός από το υβρεολόγιο σε προσωπικό επίπεδο, οι φραστικές επιθέσεις στον ΣΥΡΙΖΑ και την Αριστερά γενικότερα αποδεικνύουν  την συνολικότερη στόχευση τους στην δημιουργία κλίματος τρομοκρατίας, φόβου και φίμωσης. Είμαστε βέβαιοι πως ούτε ο χρόνος είναι τυχαίος καθώς η προοπτική εκλογών είναι πολύ κοντά πλέον.

Δηλώνουμε προς τους υποκινητές τους και τους ηθικούς αυτουργούς που δεν είναι άλλοι από τα επιχειρηματικά συμφέροντα ότι δεν τρομοκρατούμαστε και θα υπερασπιστούμε την δημοκρατία και τα στοιχειώδη δικαιώματα του λαού παράλληλα με τον αγώνα υπεράσπισης της δημόσιας περιουσίας και του Άλσους.

Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ ΝΕΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου