.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014

Ετοιμάζουν καινούρια επίθεση; "...Ώρα για τη συνάντηση δεν έχει οριστεί, αλλά θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον, αν θα υπάρχουν οπαδοί της ΑΕΚ έξω από αυτήν για να πιέσουν και εκείνοι από την πλευρά τους..."

Αναδημοσίευση από το aek24hours.gr

Μάριος Ματσάνκος

Στη συνάντηση της Δευτέρας ποια πλευρά θα κάνει πίσω για το γήπεδο;


«Μέχρι τα άκρα θα φτάσουμε…», λένε οι δύο πλευρές (ΑΕΚ – Δήμος) για το γήπεδο. Η πλευρά της Ένωσης θέλει το πρότζεκτ της «Αγιά Σοφιάς» όπως είναι με τα βήματα οπισθοχώρησης που έκανε όταν περνούσε ο νόμος από τη Βουλή, ενώ ο Δήμος θέλει γήπεδο μόνο στα όρια του οικοπέδου του Δικεφάλου.

Τη Δευτέρα είναι προγραμματισμένη συνάντηση των δύο πλευρών. Επίσημη ανακοίνωση δεν υπάρχει, παρά μόνο πληροφορίες. Ο Δήμος έστειλε έγγραφο και η ΑΕΚ απάντησε ναι στη συνάντηση. Ποια από τις δύο πλευρές όμως θα κάνει πίσω;

Ο δήμαρχος Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας υποστηρίζει ότι «η διαφωνία μα εστιάζεται στον αποχαρακτηρισμό της δασικής έκτασης, ο οποίος είναι κερκόπορτα της κατάλυσης του άλσους» και συμπληρώνει πως «μέσα από τον δημοκρατικό διάλογο μπορούν να βρεθούν λύσεις, αλλά δεν πιστεύουμε ότι χωρίς τα έξι στρέμματα δεν γίνεται γήπεδο».

Την ίδια στιγμή επιβεβαιώνει το ραντεβού, λέγοντας «έχουμε ζητήσει συνάντηση με τους θεσμικούς εκπροσώπους της ΑΕΚ. Δεν γνωρίζω εάν ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι θεσμικός εκπρόσωπος κι αν συμμετέχει στην ΠΑΕ ή στην Ερασιτεχνική. Απ” όσα γνωρίζω δεν είναι. Εμείς περιμένουμε τους εκπροσώπους της ΑΕΚ να μας παρουσιάσουν το πλάνο τους και εμείς τις θέσεις μας».

Άρα την Δευτέρα, αυτό που μπορούμε να περιμένουμε είναι τι θα πουν οι δύο πλευρές. Η ΑΕΚ θα παρουσιάσει το σχέδιο της «Αγιά Σοφιάς» και η δημοτική αρχή τη δική της σκέψη. Μία σκέψη που όπως λένε οι άνθρωποι της «Δύναμης Πολιτών»… «γήπεδο μπορεί να γίνει στη Νέα Φιλαδέλφεια και στο οικόπεδο της ΑΕΚ».

Ώρα για τη συνάντηση δεν έχει οριστεί, αλλά θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον, αν θα υπάρχουν οπαδοί της ΑΕΚ έξω από αυτήν για να πιέσουν και εκείνοι από την πλευρά τους για γήπεδο μόνο στη Νέα Φιλαδέλφεια και πουθενά αλλού!

Ο Άρης Βασιλόπουλος συνεχίζει να λέει ότι «ο φάκελος που κατέθεσαν οι άνθρωποι της ΑΕΚ για την υψομετρική μελέτη είναι ελλιπής». Θα πρέπει λοιπόν να πει τι χαρτιά λείπουν ώστε να κερδίσει κάποιος πόντους και αυτό διότι για την ώρα έχει κάνει τεράστιο αρνητικό γκελ στους Ενωσίτες.
 

2 σχόλια:

  1. Να σημειωθεί ότι η φωτογραφία είναι από την Πάτρα και οχι από τη Ν. Φιλαδέλφεια. Στα ζητήματα δεοντολογίας παίρνετε άριστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άλλοι μας επισκέφθηκαν με κράνη το καλοκαίρι. Οι φίλοι του συντάκτη και μέλη της χρηματοδοτουμενης ΜΚΟ του Κωνσταντίνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή