.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Με ανακοίνωση της η ΠΑΕ ΑΕΚ καταδικάζει... τα επεισόδια


Η επίσημη ΑΕΚ δεν ενοχλήθηκε όταν οι οργανωμένοι οπαδοί της μετά επίσημο κάλεσμα, διέλυσαν τραμπουκίζοντας την Πρωτοβουλία Κατοίκων στην απόπειρα της να συζητήσει δημόσια για το Ρυθμιστικό νομοσχέδιο.

Δεν ενοχλήθηκε όταν οι οργανωμένοι οπαδοί της με επίσημο κάλεσμα προχώρησαν σε αντισυγκέντρωση, ενάντια στη συγκέντρωση της «Δύναμης Πολιτών» την προεκλογική περίοδο.

Δεν ενοχλήθηκε όταν επίσης μετά επίσημο κάλεσμα των οργανωμένων οπαδών, ανοίξανε κεφάλια, έπεσε χοντρό ξύλο ακόμη και σε γυναίκες και ηλικιωμένους, στην απόπειρα συγκέντρωσης του Συντονιστικού Κατοίκων Φιλαδέφειας – Χαλκηδόνας.

Δεν ενοχλήθηκε και σε άλλες περιπτώσεις, να μη τις απαριθμήσουμε.

Μάλιστα το αφεντικό της ο Δημήτρης Μελισσανίδης, πολλούς μήνες μετά σε συνέντευξη δικαιολόγησε τους τραμπουκισμούς!

Μετά την ανακοίνωση κατάθεσης μήνυσης για την επίθεση στο σπίτι και το αυτοκίνητο του Γιάννη Ζαμπετάκη, καταδίκασε το γεγονός.

Συμπτωματικά και τώρα που ο Δήμαρχος ανήγγειλε κατάθεση μηνύσεων, για τη χτεσινή έφοδο και τους τραυματισμούς Δημοτικών Συμβούλων, ακολούθησε καταδίκη των γεγονότων.

Ένα από τα κοινά σημεία στις επιθέσεις πλην αυτής κατά του Γιάννη Ζαμπετάκη, καθώς δε γνωρίζουμε τους συμμετέχοντες, είναι τα ίδια σε πολλές περιπτώσεις πρόσωπα που πρωταγωνιστούν. 

Εκεί όμως που πράγματι η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ βρίσκεται πιο μπροστά από την αντίστοιχη του «νέο», είναι ότι δεν κατηγορεί για υποκινητή των επεισοδίων Σύμβουλο της «Δύναμης Πολιτών», ούτε και την ίδια την παράταξη για εκφοβισμό(!) της αντιπολίτευσης. 

Ακολουθεί το κείμενο της ανακοίνωσης:
"H ΠΑΕ ΑΕΚ καταδικάζει τα επεισόδια που προκλήθηκαν κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του χθεσινού δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος. Αυτές οι πρακτικές μας βρίσκουν κάθετα αντίθετους και αποβαίνουν σε βάρος της ΑΕΚ.Το πιο σημαντικό αυτή την εποχή είναι να επιλυθούν όλα τα  θέματα που εκκρεμούν και να προχωρήσουμε στην υλοποίηση του μεγάλου στόχου όλων των φιλάθλων της ΑΕΚ που είναι η κατασκευή του νέου γηπέδου."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου