.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου 2014

Ανακοίνωση της "Εκτός Σχεδίου στη Ν. Ιωνία": Και καλές Γιορτές!



Οι μέρες των Χριστουγέννων είναι μέρες που σε ΟΛΟΥΣ μας ξυπνούν τη διάθεση να χαρούμε να τις περάσουμε με συγγενείς, φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Και τα δρώμενα στην πόλη μας αρέσουν. Όταν λέμε ΟΛΟΙ, όμως, δεν μπορούμε να παραβλέπουμε ότι ένα μεγάλος αριθμός συμπολιτών μας δεν μπορεί να το κάνει. Συγκεκριμένα οι εμποροϋπάλληλοι, οι αυτοαπασχολούμενοι  και οι μικρέμποροι, πολύ περισσότερο φέτος είναι  εγκλωβισμένοι σε ένα υπερβολικά ξεχειλωμένο “εορταστικό” ωράριο, με λειτουργία 3 συνεχόμενες Κυριακές, στο όνομα της αύξησης της αγοραστικής κίνησης (;) στα καταστήματα. Πολύ περισσότερο φέτος που οι καταναλωτές με το ζόρι αγοράζουν τα στοιχειώδη, αφού προηγούνται οι υπέρογκοι λογαριασμοί και φόροι.  

Όποιος, λοιπόν, αντιλαμβάνεται ποιον ωφελεί αυτό το παρατεταμένο ¨εορταστικό¨ ωράριο δεν αρκεί να δηλώνει ότι κάποτε είχε τοποθετηθεί υπέρ των εργαζόμενων και των μικρεμπόρων και ταυτόχρονα να σφυρίζει αδιάφορα στην απόφαση του Εμπορικού Συλλόγου Ν. Ιωνίας να παρατείνει ακόμα περισσότερο το ωράριο το Σάββατο 13/12. 

Πόσο μάλλον δεν μπορεί να νίπτει τας χείρας του όταν καλεί για το άναμμα του δέντρου στον κεντρικό εμπορικό δρόμο της πόλης τις ίδιες περίπου ώρες που ισχύει η παράταση, δεδομένου ότι η απόφαση του ΕΣΝΙ είχε προηγηθεί. Είναι ολοφάνερο και στον πιο αφελή ότι σιγοντάρει την παράταση του ωραρίου. Εξάλλου μια ματιά στο φυλλάδιο-κάλεσμα του Δήμου για εκείνη την μέρα αρκεί.

 Εκτός Σχεδίου - Αριστερή Ριζοσπαστική Κίνηση στη Νέα Ιωνία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου