.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Από Φεβρουάριο και αν, για το γήπεδο, λόγω προεκλογικής περιόδου

Μάριος Ματσάνκος

Γήπεδο ακούν και μπάζα βλέπουν οι φίλοι της ΑΕΚ που θα αποχαιρετήσουν το 2014 για μια ακόμη χρονιά χωρίς την κατασκευή του γηπέδου. Και όχι μόνο αυτό, αλλά η υπόθεση της «Αγιά Σοφιάς» έχει δυσκολέψει για τα καλά, από λάθος χειρισμούς τόσο της πλευράς του δημάρχου της Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας όσο και των ανθρώπων της Ένωσης.


Τα πράγματα μάλιστα γίνονται ακόμη χειρότερα τώρα που η χώρα μας βρίσκεται σε προεκλογική περίοδο, αφού το γήπεδο «παγώνει». Ο εξελίξεις στην Ελλάδα, πάνε και άλλους μήνες πίσω το όνειρο των φίλων της ΑΕΚ και κανείς δεν ξέρει πραγματικά αν αυτό το όνειρο πραγματοποιηθεί.
«Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Η προεκλογική περίοδος βολεύει τον δήμαρχο που μπορεί να παίζει τα παιχνίδια του. Μέχρι τότε καμία αντίδραση», είπε στο aek24hours.gr ανώτατο στέλεχος της Ένωσης που ασχολείται με το γήπεδο, ενώ δεν μπόρεσε να μας απαντήσει στην ερώτηση, γιατί η ΑΕΚ δεν πιέζει με τον τρόπο της για το γήπεδο…

Όπως λοιπόν μπορείτε να καταλάβετε, το θέμα του γηπέδου θα «ξαναζεσταθεί» από τον Φεβρουάριο και αν… Και όλα αυτά τη στιγμή που η ΑΕΚ ναι μεν έχει στα χέρια της τον νόμο που της δίνει το δικαίωμα να χτίσει το γήπεδο, παίρνοντας και τα 2,5 στρέμματα από το άλσος νόμιμα, αλλά δεν έχει την υψομετρική μελέτη, την οικοδομική άδεια, τα 20 εκατ. ευρώ της Δούρου (είναι στον… αέρα), αλλά και μια ξεκάθαρη απάντηση πως η προσφυγή των «17» μπορεί να σταματήσει ή όχι το έργο.
Την ίδια ώρα, ο Άρης Βασιλόπουλος βρήκε τη φθηνή δικαιολογία να ματαιώσει τη συζήτηση με την ΑΕΚ που είχε ορίσει ο ίδιος, βρίσκοντας πάτημα τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν την περασμένη Δευτέρα στο Δημοτικό Συμβούλιο. Δεν είχε όμως το θάρρος να αναβάλει την αυριανή συζήτηση – συνέχεια – του Δημοτικού Συμβουλίου…

πηγή: aek24hours.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου