.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

Μανωλεδάκης: Το σπίτι μας πρέπει να γίνει εκεί που ήταν

του Μάριου Ματσάνκου

Παρακολουθεί την ΑΕΚ από το 1967 και ο Άρης Βασιλόπουλος τον έχει χαρακτηρίσει ως τον πιο «τρελό» ΑΕΚτζή του ψηφοδελτίου του. Ο λόγος για τον Θεόδωρο Μανωλεδάκη (στη φωτογραφία βραβεύει τα παιδιά της ακαδημίας ποδοσφαίρου της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ). Γνωστό στις τάξεις της Ένωσης, αλλά κυρίως στο πυγμαχικό τμήμα του συλλόγου, καθώς επί σειρά ετών είχε διατελέσει και έφορος.


Πριν από λίγες μέρες, το aek24hours.gr συνάντησε το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της «Δύναμης Πολιτών» και τον ρώτησε για το μεγάλο θέμα που «καίει» όλους τους οπαδούς της ΑΕΚ. Το γήπεδο. Ο ίδιος μας είπε: «Το σπίτι μας πρέπει να γίνει στη Νέα Φιλαδέλφεια. Όπως ήταν, πριν γκρεμιστεί. Ως παράταξη είμαστε οι μόνοι που θέλουμε την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Στο ψηφοδέλτιο κατεβήκαμε 85 άτομα. Τα 43 είμαστε άρρωστοι ΑΕΚτζήδες. Κάποιοι εξ αυτών είναι οι Ανανιάδης, Λάλος, Διαμάντης κ.α. Όλοι αυτοί είμαστε ορίτζιναλ ΑΕΚτζήδες. Άρα δεν είναι δυνατόν να μην θέλουμε το γήπεδο».

Βέβαια, η δημοτική αρχή έχει τονίσει κατ’ επανάληψη ότι η ΑΕΚ μπορεί να κάνει γήπεδο στο οικόπεδό της και όχι να πάρει στρέμματα από το άλσος. Ο κ. Μανωλεδάκης υποστηρίζει: «Είμαστε οι μόνοι που θέλουν το γήπεδο, αλλά φοβόμαστε πως όταν πάει να ξεκινήσει θα έχει μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη. Φοβόμαστε να μην έχουμε τα ίδια που έγιναν στο Βοτανικό με το γήπεδο του Παναθηναϊκού. Μην τυχόν και οι προσφυγές που έχουν γίνει, φέρουν αρνητικό αποτέλεσμα και μείνουμε με ένα γιαπί στη μέση της πόλης. Καταλαβαίνετε πως τότε αυτό θα θάψει και την ομάδα μας και την πόλη».

πηγή: aek24hours.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου