.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Συνεχίζουν συστηματικά την επιχείρηση παραπλάνησης και συκοφαντίας σε βάρος του Δήμαρχου της πόλης μας

Συστηματικά η πλευρά Μελισσανίδη, τυπικά η ΑΕΚ, διαρρέει χαλκευμένες πληροφορίες, και προσπαθεί να παραπλανήσει τους οπαδούς της ομάδας. Η ταχτική του μαστίγιου και του καρότου, ο πολιτικαντισμός από υποτιθέμενους αθλητικούς παράγοντες, και οι ανυπόστατες διαρροές για να φτιάχνουν κλίμα, είναι στην ημερήσια διάταξη. Φαίνεται πως υπάρχει ολόκληρο επιτελείο που επεξεργάζεται την επικοινωνιακή ταχτική, και με τη χρησιμοποίηση ποικίλων μέσων... επιχειρεί να διαμορφώσει τα επιδιωκόμενα αποτελέσματα.

Την παρούσα περίοδο, η προσπάθεια είναι να ρίξει το Δήμαρχο και τη "Δύναμη Πολιτών" στα γόνατα, να κάμψει κάθε αντίσταση από τη νέα δημοτική πλειοψηφία, και στο πλαίσιο αυτό επιχειρείται να εμφανιστεί ο Δήμαρχος Άρης Βασιλόπουλος, ως μη σοβαρό πρόσωπο με αλλοπρόσαλλες επιλογές.

Μετά το ξύλο στους Δημοτικούς Συμβούλους και τη διάλυση του Δημοτικού Συμβούλιου, όπως ήταν αναμενόμενο η πλευρά του Δήμου ακύρωσε συνάντηση που είχε προγραμματιστεί πριν τα γεγονότα, με τους θεσμικούς εκπροσώπους της ΑΕΚ.



Τώρα προσπαθούν να παρουσιάσουν ότι το ραντεβού κλείστηκε και ακυρώθηκε μετά τους τραμπουκισμούς, και επομένως... ο Δήμαρχος δεν είναι σοβαρός.

  • Η αλήθεια είναι πως αυτή τη συνάντηση την επιδίωξε ο Δήμος. 
  • Ότι αυτή τη συνάντηση την απέφευγε η ΑΕΚ.
  • Ότι από το Δήμο αναζητούσαν το Ν. Στράτο για να κλειστεί το ραντεβού, αλλά εκείνος ήταν άφαντος!
  • Ότι όταν τελικά δε μπόρεσε να αποφύγει την επικοινωνία, ζήτησε γραπτή πρόσκληση η οποία και έγινε. Είναι το έγγραφο που βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε! Από την ημερομηνία του οποίου προκύπτει, ότι είχε εκδοθεί πριν τους τραμπουκισμούς. Προκύπτει και το περιεχόμενο της συνάντησης, σύμφωνα με την πρόταση του Δήμου.

Προφανέστατα δημιουργούνται ερωτηματικά.
  • Γιατί η πλευρά της ΑΕΚ απέφευγε συστηματικά να κλείσει ραντεβού και να συναντηθεί με το Δήμο; 
  • Γιατί αφού συμφώνησε στο ραντεβού, ζήταγε γραπτή πρόσκληση; 
  • Ποια σχέση μπορεί να έχουν οι τραμπουκισμοί που ακολούθησαν στο Δημοτικό Συμβούλιο, με την παρελκυστική ταχτική πραγματοποίησης της συνάντησης, και τώρα με την επιχείρηση να φανεί ο Δήμαρχος ως μη σοβαρό πρόσωπο;

Ένα άλλο σημαντικό ερώτημα επίσης που συζητιέται ευρέως στο περιβάλλον των σκεπτόμενων οπαδών της ΑΕΚ, είναι μήπως ο Δημήτρης Μελισσανίδης βαδίζει σταθερά στα βήματα του Γιάννη Γρανίτσα. Μήπως δηλαδή προσπαθεί να κρύψει την αδυναμία του να κατασκευάσει το γήπεδο που υποσχέθηκε. Να κουκουλώσει την υπόθεση με τα λεφτά που δε βάζει αυτός και οι άλλοι χορηγοί που είχαν εξαγγελθεί. Και να κατασκευάσει ένα εχθρό μεταφέροντας τις ευθύνες του, στις πλάτες των κατοίκων και του Δήμου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου