.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Τάγματα εφόδου στο όνομα της ΑΕΚ διέλυσαν το σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο που είχε θέμα την προστασία του άλσους!




Αποδείχτηκε πως ο βαθύτερος στόχος είναι η αρπαγή του άλσους και η άλωση της πόλης.
 
Τα συμφέροντα κλιμακώνουν την επίθεση και κάνουν επίδειξη δύναμης ματαιώνοντας για πρώτη φορά θεσμικό όργανο, το Δημοτικό Συμβούλιο, με την Αστυνομία θεατή...



Διαλύθηκε η σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβούλιου, μετά τα σοβαρά επεισόδια που δημιούργησε ομάδα ατόμων, που ως συνήθως εμφανίστηκαν ως οπαδοί της ΑΕΚ. Χτυπήθηκαν, τραμπουκίστηκαν και προπηλακίστηκαν Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο Δήμαρχος και πολίτες. Ορισμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι και ένας συνεργάτης του Δήμαρχου, κατέληξαν σε νοσοκομεία από τα χτυπήματα!

Την ένταση πυροδότησε η ανεξήγητη επιμονή του Γιώργου Αράπογλου, να συζητηθεί εκτός ημερήσιας διάταξης το θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ. Και τα σοβαρά επεισόδια ξεκίνησαν με την έναρξη της ψηφοφορίας, που έγινε με απαίτηση του ίδιου, για το ποιοι θέλουν να συζητηθεί εκτάκτως το θέμα και ποιοι όχι. Ψηφοφορία που δεν τέλειωσε καθώς αρκετοί που βρίσκονταν εκτός αίθουσας, εισέβαλαν κι ενώ οι ύβρεις και οι απειλές που στην αρχή απευθύνονταν σε πολίτες, και κυρίως σε παριστάμενους από τους 17 που έχουν προσφύγει στο ΣτΕ, επεκτάθηκαν στο Δήμαρχο και σε Δημοτικούς Συμβούλους. 

Πρώτα άρχισαν να βρίζουν το Σύμβουλο της πλειοψηφίας κ. Θοδωρή Μανωλεδάκη, ο οποίος αντέδρασε έντονα. Για όσους γνωρίζουν είναι ανέκδοτο να πιστεύει ΑΕΚτζης, ότι ο συγκεκριμένος είναι εχθρός της ΑΕΚ. 

Ακολούθησε πανζουρλισμός που δεν άφησε τίποτε στη θέση του, κυνηγήθηκαν, χτυπήθηκαν και σπρώχτηκαν κακήν κακώς Δημοτικοί Σύμβουλοι από το επίπεδο που βρίσκεται το προεδρείο, κάτω!
Αφού ανατράπηκαν τα πάντα και εκδιώχτηκαν οι εκπρόσωποι του Δήμου, στο βάθρο του αμφιθέατρου βρέθηκαν αποκλειστικά οι επιτιθέμενοι, οι οποίοι συνέχισαν να απειλούν και να βρίζουν.

Κάποια στιγμή φάνηκε η Αστυνομία με κάποιον επικεφαλής, ο οποίος έκανε σχεδόν τον τροχονόμο στους φερόμενους οπαδούς. Όταν τον πλησίασα και προσπάθησα ευγενικά να του πω ότι είναι λίγοι, και καλό θα ήταν να ζητήσουν να έρθουν κι άλλοι, για να μπορέσει να συνεχιστεί το Συμβούλιο. Μου κούνησε ενοχλημένος απαξιωτικά το χέρι, δείχνοντας μου να φύγω μακριά του, και μου είπε ότι δε θέλει κουβέντα και όλοι οι πολίτες έχουν κάτι να του προτείνουν. Φυσικά και θα είχαν κάτι να του προτείνουν, αφού η ανεπάρκεια τους ήταν επιεικώς εμφανής.

Ωστόσο παριστάμενος πολίτης που νωρίτερα είχε ρωτήσει γιατί δεν επεμβαίνετε, πήρε την απάντηση, έχω εντολή να μην επέμβω!!!

Υπενθυμίζω πως σήμερα δεν υπήρχε θέμα για το γήπεδο, αλλά για το άλσος. Και επειδή κανείς δεν έχει αμφιβολία ποιοι βρίσκονται πίσω από τους υποτιθέμενους αγανακτισμένους, προκύπτει με σαφήνεια το ζητούμενο. Η «Αγιά Σοφιά» είναι το «όχημα» για τη λεηλασία του άλσους και της πόλης γενικότερα. 

Λίαν επιεικώς η στάση του Γιώργου Αράπογλου, ήταν απαράδεκτη. Δε χρειαζόταν ιδιαίτερη φαντασία ή ευφυΐα, για να καταλάβαινε κάποιος τι θα ακολουθούσε, με το θέμα που μανιωδώς επιδίωξε να θέσει για συζήτηση, και με τη σύνθεση του συγκεκριμένου ακροατήριου. Αν βέβαια αυτή ήταν η επιδίωξη, οφείλω να παραδεχτώ ότι με τη βοήθεια των υποτιθέμενων οπαδών και της αστυνομίας, τα κατάφεραν μια χαρά. Το σημερινό «έργο» είναι παραλλαγή προσαρμοσμένη στις τρέχουσες καταστάσεις, εκείνου που είχε παιχτεί επί Γαϊτανά, όταν η τότε Δημοτική Σύμβουλος Βάλια Ματσουκά, κατέληξε στο νοσοκομείο. Εκείνη η συνεδρίαση είχε προσωρινά διακοπεί, και είχαν αποχωρήσει εκτός από την προαναφερθείσα Σύμβουλο, και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης». 

Οι ομοιότητες εκτείνονται επίσης στον τρόπο επίθεσης και στα χτυπήματα με τα ανάλογα γεγονότα της 20-6-2014. Περικύκλωση ορισμένων, ντου, και χτυπήματα καράτε με κλωτσιές στο ύψος της μέσης!

Πάντως επειδή και ο λαϊκισμός και η στην καλύτερη περίπτωση ανευθυνότητα έχουν όρια, οφείλω να εκφράσω την εκτίμηση μου, ότι ο κ. Αράπογλου μπορεί να νομίζει πως θα ωφεληθεί με τον τρόπο που αντιπολιτεύεται τη δημοτική πλειοψηφία, αλλά το περισσότερο που καταφέρνει είναι να θυμίζει άλλον που δε βρίσκεται πλέον στο ΔΣ, στις χειρότερες στιγμές του…

Αρκετή συζήτηση έγινε σε πηγαδάκια για απουσίες όχι μόνο Συμβούλων αλλά και άλλων… με τις ερμηνείες ορισμένων δυστυχώς να επαληθεύονται!

Απορώ πάντως πως μερικοί ελπίζουν με τις διαμορφούμενες συνθήκες πρωτοφανών σε συνθήκες δημοκρατίας, βιαιοτήτων σε βάρος θεσμικών οργάνων, ότι είναι δυνατόν ο Δήμος και ευρύτερα το πολιτικό σύστημα να υποκύψουν και να συναινέσουν… Νομίζω είναι η στιγμή που οι κάθε φύσης θεσμοί πρέπει να τοποθετηθούν, καθώς ο φασισμός δε χτυπάει απλώς την πόρτα, αλλά είναι παρών και αλωνίζει…

2 σχόλια:

  1. ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΠΩΣ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η προηγουμενη δεν θυμαμαι το ονομα της ... να ξαναέρθει στο κέντρο της <Νεας Φιλαδελφειασ στο Δημαρχειο μας η στο <Πνευματικο ΚΕΝΤΡΟ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ .. ΑΛΛΟΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ μπαίνουν μέσα ΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΑΦΙΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ... οι γνωστοι τραμπουκοι των γνωστών ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ
    ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΥΣΙΚΑ Η ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΣΑΜΠΑ ΑΦΙΟΝΙ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΙ ΝΟΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΡΑΒΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ .... βρώμικες δουλειες βρωμικοι άνθρωποι παραδοσιακά... ποιος σοβαρός άνθρωπος θα τρέξει να δημιουργησει τετοια εγκληματικά επεισόδια ..?? ο αφιονισμένος αλητης μονο
    Ο πληρωμένος αφιιονισμένος για τις βρώμικες δουλειες των βρώμικων νονών της νύχτας ....
    θέλουμε τα συμβουλια να γίνονται όπως πρώτα μέσα στην Κεντρική ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ..ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΩΤΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ... ΚΑΙ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ..ΟΡΙΣΤΕ ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΑ ΗΜΕΡΑ . ΑΥΤΟ ΖΗΤΑΜΕ ...ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΠΑΛΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ !!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρυσούλα στην πρώτη δημόσια προσπάθεια ενημέρωσης του συντονιστικού κατοίκων για το ρυθμιστικό στο Πνευματικό Κέντρο, δηλαδή στο κέντρο της Φιλαδέλφειας, τα αποτελέσματα ήταν ίδια ή παρόμοια. Δεν παίζει ρόλο ο χώρος. Το θέμα είναι να συσπειρωθούν οι κάτοικοι σ' αυτή την υπόθεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή