.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Μελισσανίδης: ''Θα δούμε τι θα γίνει με το γήπεδο''



Φαίνεται πως ο Δ. Μελισσανίδης απόχτησε επαφή με την πραγματικότητα μετά όσα έχουν μεσολαβήσει… Το εκλογικό αποτέλεσμα ίσως έκανε φανερό, ότι του έκρυβαν εκείνοι που τον πληροφορούσαν σχετικά με όσα συμβαίνουν στην πόλη μας. Όσα του μεταφέρουν πως και καλά η πόλη μαράζωνε χωρίς το γήπεδο, ή οι πολίτες το θέλουν για να έρθει η ανάπτυξη στις τσέπες μερικών μαγαζατόρων κλπ.  Ή ότι πρόκειται για καπρίτσιο του Δήμαρχου και των συνεργατών του που και καλά είναι απομονωμένοι από τους κατοίκους και τα τοιαύτα…

Το εκλογικό αποτέλεσμα λοιπόν κατέδειξε πως ο ΣΥΡΙΖΑ πολιτικά είναι κυρίαρχος στην πόλη. 

Ότι ο Δήμαρχος και η δημοτική πλειοψηφία, όχι μόνο δε βρίσκονται σε αντίθεση με το λαϊκό αίσθημα, αλλά είναι σε συμφωνία με αυτό όταν αγωνίζονται για ένα γήπεδο στα νόμιμα όρια και πλαίσια.

 Ότι χάρη σε αυτή την πολιτική του Δήμαρχου Άρη Βασιλόπουλου, της «Δύναμης Πολιτών» και του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ, έγινε κατορθωτό να αγγίξει το κόμμα το 40% στην πόλη μας. Που είναι σαφώς υψηλότερο ποσοστό από το μέσο όρο της Β΄ Αθήνας. 

Ότι δε διανοήθηκαν προεκλογικά να εμφανιστούν οι βουλευτές του κόμματος που υποστήριξαν ή υποστηρίζουν το σχέδιο Μελισσανίδη.

Αυτά και άλλα προφανώς έκαναν το Δ. Μελισσανίδη για πρώτη φορά να μη πει τα γνωστά, πως το γήπεδο θα γίνει ο κόσμος να χαλάσει κλπ. Αλλά με περίσκεψη να δηλώσει «θα δούμε τι θα γίνει με το γήπεδο»
 
Η αναδημοσίευση που ακολουθεί είναι από το sport24.gr


Μελισσανίδης: ''Θα δούμε τι θα γίνει με το γήπεδο''


Για το θέμα της κατασκευής, ή μη, του γηπέδου της ΑΕΚ τοποθετήθηκε μετά το ματς της ''Ένωσης'' με την Κέρκυρα ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος ανακοίνωσε πριμ 25.000 ευρώ.

Ικανοποιημένος για την πρόκριση της ΑΕΚ στους ''8'' του Κυπέλλου ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Το αφεντικό του Δικεφάλου είπε μετά τη νίκη επί της Κέρκυρας: ''Είμαστε ευχαριστημένοι με την πρόκριση και προχωράμε. Εμείς δεν κοιτάμε κάποιον αντίπαλο, όποιος μας τύχει''.
 
Ρωτήθηκε μάλιστα για το γήπεδο, απαντώντας: ''Όλο αυτό με ρωτάτε για το γήπεδο. Θα δούμε τι θα γίνει στην πορεία''. Σημειώνεται ότι μετά την αναμέτρηση με τους Φαίακες ο Μελισσανίδης μετέφερε μέσω των συνεργατών του στους παίκτες και στο προπονητικό τιμ ότι θα μοιραστούν το ποσό των 25.000 ευρώ ως πριμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου