.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

«Ναι στο γήπεδο στο ιστορικό οικόπεδο της ΑΕΚ»

Μάριος Ματσάνκος

Ένα από τα πολλά «καυτά» θέματα που έχει να αντιμετωπίσει η Κυβέρνηση είναι και αυτό του γηπέδου της ΑΕΚ. Χθες, πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του Γιάννη Τσιρώνη και του Άρη Βασιλόπουλου, όπως αποκάλυψε ο πρώτος και σας αναφέραμε σε άλλο μας ρεπορτάζ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του aek24hours.gr, οι δύο άνδρες συζήτησαν για τρία θέματα. Ένα εκ των οποίων ήταν το ρυθμιστικό και οι προθέσεις του Υπουργείου. Τι σκέφτεται δηλαδή να κάνει ο Υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας με το ζήτημα των 6 στρεμμάτων που έχουν υπαχθεί στο σχέδιο για την κατασκευή της «Αγιά Σοφιάς».


Συζητήθηκαν πολλά. Ακούστηκαν και οι δύο απόψεις. Αυτό που βγαίνει ομόφωνα είναι πως ο Τσιρώνης συμφωνεί με την αρχική του θέση, πως το γήπεδο της ΑΕΚ πρέπει να γίνει στη Νέα Φιλαδέλφεια, στο ιστορικό οικόπεδο της Ένωσης. Δηλαδή στα 27 στρέμματα και χωρίς την παραχώρηση των 6 στρεμμάτων, κάτι που είναι και η επίσημη θέση του ΣΥΡΙΖΑ.

Το ίδιο έχει τονίσει αρκετές φορές και ο Άρης Βασιλόπουλος, ο οποίος θέλει το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, χωρίς να κοπεί ούτε ένα δένδρο.

Σίγουρα, οι συναντήσεις τόσο του κ. Τσιρώνη όσο και του κ. Βασιλόπουλου θα κορυφωθούν και με άλλα στελέχη της Κυβέρνησης…

πηγή: aek24hours.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου