.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

Διαρκώς στο κέντρο της προσοχής και των ενεργειών του Δήμου η ανέγερση του 1ου Δημοτικού και του 3ου Γυμνάσιου - Λύκειου



Συνεχείς συναντήσεις και ενέργειες πραγματοποιεί η δημοτική αρχή του Δήμου Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνος, προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία των έργων που αφορούν στο 1ο Δημοτικό Σχολείο και στο 3ο Γυμνάσιο και Λύκειο του Δήμου Φιλαδέλφειας.

Την Παρασκευή 20 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τις «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε» και τον Τεχνικό Σύμβουλο του Δημάρχου, κ. Κώστα Μπαρούτα, τον Πρόεδρο της Β΄ Σχολικής Επιτροπής, κ. Γιώργο Ανεμογιάννη, την κα Όλγα Στάθαρη από την Ένωση Γονέων Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνας και τον Γιώργο Οικονόμου, Αντιπρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Λυκείου.  


Από την πλευρά των «Κτιριακών Υποδομών Α.Ε» συμμετείχαν ο κ. Φιλιππάκος, Διευθυντής μελετών και ο κ. Σεφερλής Διευθυντής υποστήριξης έργων, ενώ στη συνάντηση συζητήθηκε η πρόοδος της ανέγερσης του 1ου Δημοτικού Σχολείου, για την οποία η πλευρά του Δήμου ενημερώθηκε πως, σε συνέχεια των όσων συμφωνήθηκαν σε προηγούμενη συνάντηση, το έργο θα καθυστερήσει λόγω της σύνταξης συμπληρωματικών μελετών και πως στις αρχές Μαΐου θα πραγματοποιηθεί η δημοπράτηση του. 

Σε σχέση με το 3ο Γυμνάσιο/ Λύκειο συμφωνήθηκε πως εφόσον το έργο είναι ώριμο και υπάρχει η οικοδομική του άδεια, πρέπει να διεκδικηθεί και από τις δύο πλευρές η χρηματοδότηση του έργου από την Περιφέρεια Αττικής.

Στο πλαίσιο της ολοκλήρωσης των δύο αυτών σημαντικών έργων, πραγματοποίησε σήμερα συνάντηση ο Δήμαρχος Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνος, Άρης Βασιλόπουλος με τον Διευθυντή του Γραφείου του Αναπληρωτή Υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, κ. Χ. Πρωτονοτάριο. Στη συνάντηση, στην οποία συμμετείχε η Αντιδήμαρχος Παιδείας κα Χαρά Ρόκου, ο Τεχνικός Σύμβουλος του Δημάρχου κ. Κ. Μπαρούτας, ο Πρόεδρος της Β΄ Σχολικής Επιτροπής κ. Γ. Ανεμογιάννης και η κα Όλγα Στάθαρη από την Ένωση Γονέων Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνας, συζητήθηκε το ζήτημα του 1ου Δημοτικού Σχολείου και υπήρξε η διαβεβαίωση πως θα υπάρξει συντονισμός με τον Δήμο και τις «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε» για την άμεση υλοποίηση του έργου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου