.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

902.gr: Το ΣτΕ απέρριψε... και ανοίγει ο δρόμος για την κατασκευή της ¨Αγιά Σοφιάς"!!!

Ακόμη φαίνεται δεν έχουν μάθει για τη δήλωση του μέλους της Κ.Ε. του ΚΚΕ Μάκη Παπαδόπουλου, ότι το κόμμα θα... καταθέσει πρόταση νόμου για κατάργηση του Ρυθμιστικού, και θα κλείσει το δρόμο στα σχέδια Μελισσανίδη. 

Είναι προφανές πως ούτε το δημοσίευμα έχει πέσει στην αντίληψη κάποιου στελέχους του ΚΚΕ που να γνωρίζει τη σχετική θέση...

Ούτε φυσικά σε κανένα τοπικό στέλεχος του ΚΚΕ ώστε να... ενοχλήσει για να γίνει η σχετική επανόρθωση.


Το ΣτΕ απέρριψε τις προσφυγές για το γήπεδο της ΑΕΚ

27/03/2015

Η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας, σε διάσκεψη κεκλεισμένων των θυρών, απέρριψε ομόφωνα τις προσφυγές του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας και κατοίκων της περιοχής, ανοίγοντας το δρόμο για την κατασκευή του γηπέδου «Αγιά Σοφιά» της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας και κάτοικοι της περιοχής προσέφυγαν στο ΣτΕ, ζητώντας, μεταξύ των άλλων, την ακύρωση της απόφασης της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, με την οποία επέρχεται τροποποίηση και επικαιροποίηση της μελέτης «Προστασία, διαχείριση και ανάπλαση του άλσους Νέας Φιλαδέλφειας».

5 σχόλια:

  1. Αθάνατο ΚΚΕ.... με τα αλισβερίσια σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οι αστεγοι Παπαζογλου Τσερπανης που τρεχουν πισω τους τι εχουν ναπουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγουρα, πισω απο το δημοσιευμα κριβεται ,δακτυλος ΑΕΚτζη, τι να κανουμε , προφανως υπαρχουν και τετοιοι, οσο για τους κομμουνιστες της Ν Φυλαδελφεας μην τους πιανεται στο στομα σας, εσεις οι συμβηβασμενοι.....Ειναι παντου και παντα πρωτοι.......///.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΕΡΠΑΝΗΣ31 Μαρτίου 2015 στις 11:41 μ.μ.

    @Ανώνυμος31 Μαρτίου 2015 - 6:49 μ.μ.
    Άστεγος δεν είμαι....δεν τρέχω πίσω απο κανέναν,καλύτερα πάντως να ρωτήσεις τους ίδιους,για να σου απαντήσουν!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προς τρολάκια της συμφοράς:1 Απριλίου 2015 στις 11:49 π.μ.

    Δεν πάτε να ασχοληθείτε με κάτι πιο ουσιαστικό και δημιουργικό απ' το να τρολάρετε τον Τσερπάνη το ΚΚΕ και δεν ξέρω 'γω τι άλλο; Κάποια πρόταση ίσως; Τουλάχιστον παίρνετε και κανα καλό μεροκάματο γι' αυτό που κάνετε ή απλά είστε γραφικοί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή