.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

Η απίθανη και προκλητική τοποθέτηση του Μ. Παπαδόπουλου στην εκδήλωση συζήτηση για το Ρυθμιστικό που οργάνωσε το ΚΚΕ

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε την απάντηση που έδωσε ο Μάκης Παπαδόπουλος μέλος της Κ.Ε. του ΚΚΕ, σε τοποθέτηση πολίτη για το γήπεδο της ΑΕΚ. Η οποία εύλογα προκάλεσε αντιδράσεις από τους παριστάμενους αγωνιστές κατά του Ρυθμιστικού, μερικοί από τους οποίους φάγαμε ξύλο τους μήνες που το κόμμα του σφύριζε αδιάφορα...

Περισσότερα για την τοποθέτηση του μπορείτε να διαβάσετε εδώ




       

3 σχόλια:

  1. Άξιος ο μισθός σου κ. Καμπούρη12 Μαρτίου 2015 στις 4:17 μ.μ.

    Πότε ακριβώς κ. Καμπούρη το ΚΚΕ «σφύριζε αδιάφορα»;
    Όταν αρνήθηκε να παραστεί στη φιέστα της Γαϊτανά που κουβάλησε όλη την ΠΑΕ ΑΕΚ;
    Ή μήπως όταν προπηλακιζόντουσαν οι δημοτικοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης σε επόμενο δημοτικό συμβούλιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ΚΚΕ και η Λαϊκή Συσπείρωση δεν έβγαλαν τσιμουδιά πριν τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβούλιου της 2-10-13 σε σχέση με το σχέδιο Μελισσανίδη. Οι Δημοτικοί του Σύμβουλοι ήρθαν στη συνεδρίαση, είδαν τους οπαδούς και πριν ξεκινήσει η συνεδρίαση την κοπάνησαν!

      Δε ζήτησαν από το Προεδρείο ή το σώμα τίποτα

      Δεν έκαναν δήλωση γιατί αποχώρησαν

      Δε δήλωσαν την άποψη τους για το θέμα πριν αποχωρήσουν

      Δεν κατέθεσαν έστω δήλωση για να διαβαστεί από το Προεδρείο.

      Δυο μέρες μετά έβγαλε η Λαϊκή Συσπείρωση μια ανακοίνωση με την οποία κατάγγελλε τη δημοτική αρχή(!) γιατί μεθόδευσε και προχώρησε σε απόφαση του ΔΣ απουσία των εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων του ΚΚΕ!
      Χαρακτήριζε και σωστά φιέστα εκείνο το ΔΣ, αλλά στο επόμενο χειρότερο που ακολούθησε παραβρέθηκε κανονικά! Και πράγματι προπηλακίστηκε όπως έγινε και με τη μοναδική σύμβουλο της Δύναμης Πολιτών, τη Βάλια Ματσουκά που κατέληξε στο νοσοκομείο.

      Σε αντίθεση με όλες τις προηγούμενες κινητοποιήσεις των κατοίκων κάθε φορά που υπήρχε θέμα απειλής για το άλσος, είτε από την ΑΕΚ, είτε από άλλους φορείς περιλαμβανομένου του Δήμου, στις οποίες πράγματι το ΚΚΕ πρωτοστατούσε, με Αγιά Σοφιά και Μελισσανίδη το ΚΚΕ δεν έκανε το παραμικρό!

      Ούτε για να ενημερώσει

      Ούτε για να οργανώσει

      Ούτε για να κινητοποιήσει, μόνο του ή συμμετέχοντας με άλλες δυνάμεις και πολίτες.

      Θυμίζω ότι στην προσφυγή των 131 στο ΣτΕ για το σχέδιο Γρανίτσα συμμετείχαν κανονικότατα μέλη και στελέχη του, με πιο χαρακτηριστική την περίπτωση του υποψήφιου Δήμαρχου του ΚΚΕ Μάκη Γεωργούτη.

      Σε όλες τις κινητοποιήσεις της τρέχουσας περιόδου, δεν υπήρξε ούτε ένα μέλος ή στέλεχος του ΚΚΕ ή της Λαϊκής Συσπείρωσης που να ήταν παρών.

      Όταν στις 20-6-14 στην απόπειρα συζήτησης για το Ρυθμιστικό που επιχείρησε το Συντονιστικό Κατοίκων, από τύχη δε χάθηκαν ανθρώπινες ζωές, το ΚΚΕ και η Λαϊκή Συσπείρωση όχι μόνο ήταν απόντες, αλλά εξέδωσαν μια απίθανη ανακοίνωση στην οποία εξέφραζαν την αντίθεση τους στην παρεμπόδιση!!!

      Ενάμιση χρόνο τώρα λοιπόν το ΚΚΕ και η Λαϊκή Συσπείρωση παραμένουν αγνοούμενοι… από την πόλη.

      Καταγράφηκαν δε σε εκείνους που αρνήθηκαν να ψηφίσουν υπέρ της προσφυγής του Δήμου στο ΣτΕ, η οποία ήταν κατά του Ρυθμιστικού!!!

      Κι εμφανίστηκαν τώρα αφού έγινε κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος για την ώρα δεν έχει αναιρέσει τη δέσμευση του, για κατάργηση του Ρυθμιστικού.

      Η εκτίμηση μου είναι γιατί υπάρχει ο εμφανής κίνδυνος στο συγκεκριμένο θέμα να βρεθούν δεξιά του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και για να καταγράψουν τοπικά στη… δράση τους μια εκδήλωση για το Ρυθμιστικό.

      Είναι χαρακτηριστικό πως όταν από παριστάμενο πολίτη στην εκδήλωση - συζήτηση, έγινε ερώτηση ποιο είναι το σχέδιο δράσης του ΚΚΕ από δω και στο εξής, η απάντηση ήταν άρες μάρες κουκουνάρες… Σε εκείνο το σημείο ακούστηκε μάλιστα μέσα στη… δημιουργική ασάφεια, πως θα φέρει το ΚΚΕ στη βουλή θέμα για κατάργηση του Ρυθμιστικού και του Χωροταξικού.

      Για να καταλάβεις καλύτερα το χάλι σας, διάβασε αυτά που στα σχόλια σου γράφεις. Δεν απαντάς σε κανένα επιχείρημα, ούτε αμφισβητείς κανένα γεγονός από όσα έχω παραθέσει. Βρίζεις όμως και συκοφαντείς όπως κάθε ηττημένος, και επικαλείσαι μόνο τον προπηλακισμό σε ένα ΔΣ.

      Είναι προτιμότερο αντί απελπισμένων πανάθλιων συκοφαντικών επιθέσεων σε όσους αγωνίζονται, στις θέσεις που εσείς έχετε εγκαταλείψει, να προβληματιστείτε για το που πάτε και τι κάνετε. Η 7η και τελευταία θέση στις τελευταίες δημοτικές εκλογές, δεν είναι τυχαία. Μη στρουθοκαμηλίζετε άλλο…

      Από τη στιγμή που καμαρώνετε για τη συμμετοχή σας τους ένδοξους αγώνες του παρελθόντος, είναι καιρός να απαντήσετε στην ερώτηση: τι άλλαξε τώρα κι έχετε αυτή η στάση;;;

      Διαγραφή
  2. Πραγματι ειναι τετραγωνη η λογικη του Παπαδοπουλου....... Ο αγωνας στην Κερατεα, στις Σκουριες , στο Ελληνικο τη νοημα μπορει ναχουν , οταν πισω απο αυτους που αγωνιζωνται, κρυβοντε, αλλοι ανταγωνιστες κεφαλαιουχοι........Να το πρεκτινουμε παρα περα .... τι νημα ειχε ο πολυμηνος αγωνας των εργαζομενων της Χαλυβουργικης μιας και θα μπορουσαν να κρυβονται πυσω, αλλοι ανταγωνηστικοι ομυλοι που θαθελαν το βουλιαγμα της εταιρειας.....///Επαναστατικοτατη λογηκη συντροφε Παπαπαδοπουλε....... , μονο που ομως τετοιες λογηκες και πρακτικες ειναι βουτηρο στο καθημερινο ψωμακι της αρχουσας ταξης...... Παρακαλω ας μην θεωρηθω αντικομουνηστης , γιατι εχει πολυ παραφραστει και αυτη η ενοια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή