.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Συνάντηση Μελισσανίδη, Αλαφούζου, Πατέρα

Οι τρεις άνδρες γευμάτισαν σε γνωστό εστιατόριο των Νοτίων Προαστίων και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η κουβέντα τους κινήθηκε κυρίως σε επαγγελματικά και οικονομικά πλαίσια, ενώ μαζί τους βρέθηκε και ο Δήμαρχος Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος.

Ο Μελισσανίδης, άλλωστε, έχει πολύ καλές σχέσεις με τον Νικόλα Πατέρα, ενώ και ο Γιάννης Αλαφούζος διατηρεί επικοινωνία με τον πρώην πρόεδρο του «τριφυλλιού». Πέραν των επιχειρηματικών, όμως, όλα δείχνουν ότι έγινε και κουβέντα για το ποδόσφαιρο, αφού η χρονική συγκυρία είναι τέτοια που γεμίζει την ατζέντα!


Μια μέρα μετά την απόρριψη των προσφυγών κατά του γηπέδου στη Φιλαδέλφεια από το ΣτΕ, αλλά και από το νέο αθλητικό Νομοσχέδιο του Κοντονή, οι τρεις τους μίλησαν σύμφωνα με τις πληροφορίες και για το ελληνικό ποδόσφαιρο, το νόμο για τα θέματα βίας και διαφθοράς, τις εξελίξεις και τις προσδοκίες τους.

Άλλωστε, επέλεξαν να συζητήσουν σε κοινή θέα, ενώ οι Δημήτρης Μελλισανίδης και Γιάννης Αλαφούζος είχαν συναντηθεί σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας και με τον Ιβάν Σαββίδη, πριν από λίγους μήνες. Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ θα ενημερωθεί για την κουβέντα, ενώ αναμένεται να υπάρξουν νέες συναντήσεις στο άμεσο μέλλον...

πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου