.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Σοκ στην ΑΕΚ με την «Αγιά Σοφιά» μετά την συνάντηση με το ΥΠΕΚΑ

ΑΣΧΗΜΑ ΤΑ ΝΕΑ

Στην ΑΕΚ «πάγωσαν» σήμερα με τα μαντάτα που έφερε η συνάντηση των ανθρώπων της με το ΥΠΕΚΑ για το νέο γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Στη συνάντηση που είχε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ευάγγελος Ασλανίδης, ο πρόεδρος της ερασιτεχνικής Αλέξης Αλεξίου και ο πρότζεκτ μάνατζερ του έργου Δημήτρης Ανδριόπουλος με τον συνεργάτη και νομικό σύμβουλο του υπουργείου Κώστα Διάκο (και ούτε καν με τον αναπληρωτή υπουργό Γιάννη Τσιρώνη όπως αρχικά ήταν προγραμματισμένο), διαπιστώθηκε επί της ουσίας κοινή γραμμή του υπουργείου και του Δήμου της Νέας Φιλαδέλφειας για το θέμα του γηπέδου.


Εκείνο που επί της ουσίας μεταφέρθηκε στους ανθρώπους της ΑΕΚ, ήταν πως το γήπεδο μπορεί να γίνει στα 26 στρέμματα που είχε η ΑΕΚ πριν τη νέα παραχώρηση και μάλιστα μεταφέρθηκε και η άποψη ότι ο Δήμος έχει οδηγηθεί σε αυτό το συμπέρασμα έπειτα από μελέτη που έγινε από εταιρείας από την Αγγλία και το Βέλγιο. Γενικώς δεν βρέθηκε κανένα σημείο επαφής στη συνάντηση την σημερινή. Και μπορεί να έχει οριστεί και νέα συνάντηση στο ΥΠΕΚΑ την προσεχή Δευτέρα, με την παρουσία και του Δήμου, όμως στην ΑΕΚ εξετάζουν προσεκτικά την στάση που θα κρατήσουν.

Ολα τα παραπάνω επιβεβαίωσε και η Ερασιτεχνική ΑΕΚ με δελτίο Τύπου αναφέροντας χαρακτηριστικά «Μετά από πρόσκληση του υπουργού Περιβάλλοντος κυρίου Τσιρώνη, αντιπροσωπεία της ΑΕΚ αποτελούμενη από τους κυρίους Αλεξίου (πρόεδρο Ερασιτεχνικής ΑΕΚ), Ασλανίδη (πρόεδρο ΠΑΕ ΑΕΚ) και Ανδριόπουλο (τεχνικό σύμβουλο έργου) συναντήθηκε με υπηρεσιακούς παράγοντες του υπουργείου με θέμα την ανέγερση του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Το αποτέλεσμα της συνάντησης ήταν απογοητευτικό για την ΑΕΚ. Εκ της διοικήσεως».

Πηγή:  iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου