.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

​​ ΜΕΤΑ: Ο δημόσιος χαρακτήρας του ΟΛΠ ​ ​ δεν παραχωρείται

Βρισκόμαστε στον πυρήνα της πιο σκληρής ταξικής και πολιτικής μάχης των τελευταίων ετών, και για να βγούμε νικητές, για να διανύσουμε τον αγώνα δρόμου της πολιτικής, οικονομικής, κοινωνικής ανασυγκρότησης του λαού μας, πρέπει να τη δώσουμε αποφασιστικά.
 
Σε αυτό το τοπίο της πολιτικής σύγκρουσης, οι εργαζόμενοι και τα συνδικάτα,  παραμένουν ακλόνητοι στη μάχη κατά των ιδιωτικοποιήσεων και στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας της χώρας.

Δεν πρόκειται να αποδεχτούν και να νομιμοποιήσουν καμία λογική ιδιωτικοποίησης του ΟΛΠ, θα αντισταθούν σε κάθε προοπτική που ανοίγει πόρτες σε τέτοια ενδεχόμενα.

Για τους εργαζομένους και τα συνδικάτα, δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο παραίτησης και απεμπόλησης των σκληρών και μεγάλων αγώνων που έδωσαν μαζί με τη κοινωνία, μετατρέποντας σε παλλαϊκό αίτημα τη μάχη κατά των ιδιωτικοποιήσεων, την  αντίσταση στην ιδιωτικοποίηση του ΟΛΠ και στη περιφρούρηση του δημόσιου χαρακτήρα του.

Θα υπερασπιστούμε την απόφαση των εργαζομένων και του λαού μας, να σταματήσει η λεηλασία του ελληνικού λαού και να οικοδομήσουμε την εργασία, την οικονομία, την κοινωνία προς όφελος των λαϊκών στρωμάτων και των εργαζομένων, ενάντια στα μεγάλα οικονομικά αρπακτικά που καραδοκούν σαν «γύπες» να κατασπαράξουν τα δημόσια κοινωνικά αγαθά και τη δημόσια περιουσία του λαού μας.

Ο ΟΛΠ  ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΜΕ- ΤΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ
ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ

Από την Εκτελεστική Επιτροπή του ΜΕΤΑ, 31-03-15

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου