.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Ανδριόπουλος: Ο Δήμος καλύφθηκε σχεδόν σε όλα!


Οι δηλώσεις του πρότζεκτ μάνατζερ της «Αγιά Σοφιάς» αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης

Θετικό κλίμα βγήκε από τις δηλώσεις που έκανε ο Δημήτρης Ανδριόπουλος αμέσως μετά τη συνάντηση της ΑΕΚ με τον Δήμο και το ΥΠΕΚΑ. Αναλυτικά οι δηλώσεις του πρότζεκτ μάνατζερ του έργου:

«Ήταν η πιο ουσιαστική και εποικοδομητική συνάντηση που είχαμε με τον Δήμο μέχρι τώρα. Όπως είχε ειπωθεί, ο Δήμος δεν είχε να παρουσιάσει καμία δική του μελέτη. Απλά έγινε η συνάντηση παρουσία διαφόρων συμβούλων, έγιναν ερωτήσεις για τη αρχιτεκτονική μελέτη και διάφορα τεχνικά θέματα και μάλιστα όπως ειπώθηκε από τον Δήμαρχο, καλύφθηκαν σχεδόν σε όλα τα ζητήματα.
Δεν θέλω να προϊδεάσω θετικά, ούτε σε θέμα χρόνου, αλλά ο δρόμος δεν είναι μακρύς. Περιμένουμε την επίσημη απόφαση του ΣτΕ και από εκεί και πέρα ελπίζω να έχουμε μια εποικοδομητική συνεργασία με τον δήμο. Για να προχωρήσουμε στο όνειρο όλων των ΑΕΚτζήδων. Αυτή η διαδικασία ίσως πάρει και ένα μήνα.


Η τακτική της οικογένειας της ΑΕΚ είναι να έχει συνεργασία με τον Δήμο. Ειδικά στα μεγάλα έργα πρέπει να υπάρχει συνεργασία με τον Δήμο. Η απόφαση του ΣτΕ, το οποίο είναι το ανώτατο δικαστήριο της χώρας, πρέπει να είναι σεβαστή από όλους. Όταν θα έχουμε επίσημα κι αυτή την απόφαση, θεωρώ οτι τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει το έργο».

πηγή: aek365.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου