.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Οι δηλώσεις του Δήμαρχου Άρη Βασιλόπουλου

 

όπως τις παρουσίασε το  aek365.com

Βασιλόπουλος: Υπάρχει θετική διάθεση

Οι δηλώσεις του Δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας μετά το τέλος της συνάντησης με την ΑΕΚ


Για αναλυτική ενημέρωση από την πλευρά της ΑΕΚ, αλλά και για θετική διάθεση έκανε λόγο στις δηλώσεις του μετά το τέλος της συνάντησης ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας Άρης Βασιλόπουλος: «Έγινε μια αναλυτική ενημέρωση σήμερα για όλα τα τεχνικά ζητήματα, για την υπογειοποίηση. Υπήρξαν ερωτήσεις από την επιστημονική ομάδα του Δήμου. Θα αξιολογηθούν όλα τα δεδομένα που πήραμε σήμερα και στη συνέχεια θα τα επικοινωνήσουμε και πάλι με την ΑΕΚ. Υπάρχει θετική διάθεση. Εμείς από την αρχή έχουμε πει ότι θέλουμε να γίνει το γήπεδο. Έχουμε κάποιες επισημάνσεις, τις οποίες είχαμε και προεκλογικά και αυτές συζητήσαμε».



και όπως τις παρουσίασε το sportdog.gr

Παραμένει καχύποπτος ο Βασιλόπουλος για το γήπεδο της ΑΕΚ!


Αισιόδοξος μεν ότι θα βρεθεί λύση για την ανέγερση του γηπέδου της ΑΕΚ εμφανίστηκε ο δήμαρχος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, εκφράζοντας ξανά κάποιες αντιρρήσεις δε.

"Κάναμε μια συνάντηση σε πολύ καλό κλίμα. Συνεχίζουμε να έχουμε τις ενστάσεις που είχαμε και προεκλογικά, την υπογειοποίηση και τα υψομετρικά δηλαδή... Θα συνεννοηθούμε τις επόμενες μέρες και θα κάνουμε ένα νέο ραντεβού. Πιστεύω ότι θα βρούμε λύση!”, δήλωσε ο Άρης Βασιλόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου