.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Η ΑΕΚ απάντησε σε ΟΛΑ!


Η καταρτισμένη ομάδα που εκπροσώπησε την ΑΕΚ, το πραγματικά θετικό κλίμα, η τοποθέτηση του ΥΠΕΚΑ και τα επιπλέον έγγραφα που θα παραδοθούν αύριο στον Δήμο


Οι πληροφορίες που προκύπτουν από τη συνάντηση συμφωνούν απόλυτα με το κλίμα των δηλώσεων που έγιναν μετά την ολοκλήρωσή της. Πράγματι το κλίμα κατά τη διάρκεια της συζήτησης ήταν θετικό και έγινε μια άκρως ενδιαφέρουσα κουβέντα. Με την ΑΕΚ να παρουσιάζει αναλυτικά κάθε λεπτομέρεια του πρότζεκτ της «Αγιά Σοφιάς» και να απαντά σε όλα.


Για τον λόγο αυτό, άλλωστε, ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε φροντίσει να συσταθεί και να εκπροσωπήσει την ΑΕΚ σε αυτό το ραντεβού μια «ισχυρή» και άκρως καταρτισμένη ομάδα, που εκτός των ανθρώπων του τρέχουν το πρότζεκτ, περιελάμβανε και ειδικούς που συμμετείχαν στον καταρτισμό των μελετών, μεταξύ των οποίων βρίσκονταν ακόμη και καθηγητές Πανεπηστημίου.
Συγκεκριμένα, την ΑΕΚ εκπροσώπησαν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βαγγέλης Ασλανίδης, ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Αλέξης Αλεξίου, ο διευθυντής της «Δικέφαλος 1924» Νίκος Στράτος, ο πρότζεκτ μάνατσερ της «Αγιάς Σοφιάς» Δημήτρης Ανδριόπουλος, ο αρχιτέκτονας Θανάσης Κυρατσούς και ομάδα επιστημόνων αποτελούμενη από τους Π. Παναγιωτίδη, Μ. Αναστασόπουλο, Φ. Γεωργιάδη, Κ. Ζέκκο, Γ. Δεμάγκο, Ν. Χλύκα και Τ. Τσικνιά.

Αρχικά οι εκπρόσωποι της ΑΕΚ έκαναν μια αναλυτικότατη παρουσίαση του πρότζεκτ και στη συνέχεια δέχθηκαν ερωτήσεις από τους παρευρισκόμενους. Και φρόντισαν να απαντήσουν σε όλα, από τους λόγους για τους οποίους είναι απαραίτητα τα 2,4 στρέμματα για την κατασκευή του γηπέδου, μέχρι και τους λόγους για τους οποίους το σχέδιο του γηπέδου έχει το συγκεκριμένο σχήμα!

Διάκος: «Γήπεδο στη Ν. Φιλαδέλφεια»
Εκτός από τους ανθρώπους του Δήμου και τους συμβούλους που είχαν κληθεί να παραστούν για λογαριασμό του στην συνάντηση, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρακολούθησε την παρουσίαση και ο νομικός σύμβουλος του ΥΠΕΚΑ Κώστας Διάκος, στον οποίο βέβαια η ΑΕΚ είχε κάνει μια πρώτη περιγραφή του έργου στην συνάντηση που είχε γίνει την προηγούμενη Δευτέρα.

Μάλιστα, σε κάποια στιγμή της συζήτησης ο κ. Διάκος τόνισε ότι «το γήπεδο πρέπει να γίνει στη Νέα Φιλαδέλφεια και για τον λόγο αυτό πιστεύουμε ότι πρέπει οι δύο πλευρές να έρθουν κοντά και να προχωρήσουν μαζί». Κάτι για το οποίο φυσικά από την πλευρά της ΑΕΚ δεν υπήρχε εξ αρχής καμία αντίρρηση.

Δίνουν επιπλέον έγγραφα
Εξάλλου, κατά τη διάρκεια της συνάντησης διαπιστώθηκε ότι ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας δεν έχει στα χέρια του όλα τα απαιτούμενα έγγραφα για κάποιους τομείς του έργου. Κι αυτό διότι από την πλευρά της ΑΕΚ υπήρχε η εντύπωση πως του είχαν παραδοθεί από το ΥΠΕΚΑ, όμως το Υπουργείο δεν είχε την αρμοδιότητα να το κάνει.

Ωστόσο, το ζήτημα αυτό ξεπεράστηκε άμεσα, καθώς αποφασίστηκε οι άνθρωποι της «Δικέφαλος 1924» να συγκεντρώσουν άμεσα όλα τα έγγραφα που σχετίζονται με το πρότζεκτ και να τα παραδόσουν στο Δήμο το μεσημέρι της Τρίτης, προκειμένου να μη χαθεί άλλος χρόνος.
 
πηγή:  aek365.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου