.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Γήπεδο Αλαφούζου (ΠΑΟ): Το μπαλάκι στην Περιφέρεια και τη Δούρου...

Όπως ήταν αναμενόμενο μετά τη σιωπή της Περιφέρειας, τη συνάντηση της Ρ. Δούρου με το Γ. Αλαφούζο, αλλά και όσα συντελέστηκαν στο παρασκήνιο, το Ελεγκτικό Συνέδριο τελικά αποφάσισε να εγκρίνει τα 7.000.000 ευρώ δωρεάν δημόσιου χρήματος για τα έργα που εξυπηρετούν την ΠΑΕ ΠΑΟ.

Η Ρένα Δούρου και η "Δύναμη Ζωής" που έτρεμαν τα συμφέροντα γιατί θα... συγκρούονταν μαζί τους, η περιφερειάρχης που καμαρώνει ότι η Περιφέρεια της πρώτη πρόσφερε τα αποθεματικά της για να καταλήξουν στους δανειστές, τώρα καλείται και επισήμως με δική της απόφαση να υλοποιήσει την πολιτική Σγουρού!

Αυτά στο ίδιο διάστημα που η απραξία και η τσιγκουνιά της Περιφέρειας έστω για τους άστεγους, τους άπορους, τους πρόσφυγες, το λαό που στενάζει, είναι χαρακτηριστική.




Η αναδημοσίευση που ακολουθεί είναι από το kathimerini.gr


Εγκρίθηκε η αναβάθμιση του γηπέδου της Λεωφόρου


Πράσινο φως για τη χρηματοδότηση της αναβάθμισης της Λεωφόρου από την Περιφέρεια Αττικής με 7 εκατ. ευρώ άναψε η Ολομέλεια του Ελεγκτικού Συνεδρίου. Η μείζονα επταμελής σύνθεση του Ανώτατου Δικαστηρίου σε διάσκεψη κεκλεισμένων των θυρών, έκανε δεκτή την εισήγηση του προέδρου του, Νίκου Αγγελάρα, και έκρινε σύννομη την υπογραφή προγραμματικής σύμβασης με την Περιφέρεια Αττικής. Σύμφωνα με το σκεπτικό, το γήπεδο θα γίνει περισσότερο ασφαλές για αθλητές και φιλάθλους με τα έργα αναβάθμισης, τα οποία είναι νόμιμο να τα χρηματοδοτήσει η Περιφέρεια διότι πρόκειται για έργο που άπτεται του ευρύτερου δημόσιου συμφέροντος λόγω της έμμεσης διεθνούς προβολής και διαφήμισης της χώρας. Κρίθηκε επίσης, ότι η αναβάθμιση ανταποκρίνεται στις αυξημένες προδιαγραφές που απαιτούν οι κανονισμοί της UEFA και της ΕΠΟ.

Το επόμενο βήμα θα είναι η έγκριση της χρηματοδότησης από την τωρινή ηγεσία της Περιφέρειας Αττικής, η οποία καλείται να υλοποιήσει τη σχετική απόφαση του πρώην Περιφερειάρχη, Γιάννη Σγουρού. Το σχετικό κονδύλι έχει συμπεριληφθεί στον Προϋπολογισμό της Περιφέρειας για το 2015 και σύμφωνα με τις δεσμεύσεις που έχουν δώσει στον Γιάννη Αλαφούζο κυβερνητικά στελέχη και η περιφερειάρχης, Ρένα Δούρου, η χρηματοδότηση θεωρείται δεδομένη. Το πρώτο μέρος των έργων αναμένεται να ξεκινήσει το καλοκαίρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου