.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Ο Δήμος μας ενημερώνει για την απαγόρευση κυκλοφορίας τις μέρες εορτασμού της Πρωτομαγιάς



Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ

Ο Δήμος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος εν όψει του εορτασμού της Πρωτομαγιάς και του καθιερωμένου πανηγυριού, ως όφειλε, ήρθε σε επικοινωνία με τα Αστυνομικά Τμήματα της περιοχής, καθώς και με την Τροχαία της Νέας Ιωνίας, όπου και υπάγεται ο Δήμος μας και ζήτησε να ρυθμιστεί το ζήτημα της κυκλοφορίας.

Η επιθυμία του Δήμου είναι να περιοριστεί η όχληση για τους δημότες και να διαταραχθεί η καθημερινότητα της πόλης, όσο το δυνατόν λιγότερο. Σε αυτή την κατεύθυνση, με έγγραφο μας από τις 16 Απριλίου προς την Τροχαία, τα Αστυνομικά Τμήματα, Ο.Α.Σ.Α. και ΗΛΠΑΠ αλλά και με την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία διαμορφώνει το κανονιστικό πλαίσιο για τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς, καθιστούμε σαφές πως το πανηγύρι ξεκινά την Πέμπτη 30/4 και η επιτρεπόμενη ώρα έναρξης τοποθέτησης των πάγκων των μικροπωλητών είναι 15.00. 

Σύμφωνα με αυτή μας την απόφαση δώσαμε την αντίστοιχη οδηγία στις αρμόδιες αρχές και ενημερώσαμε του δημότες με Δελτίο Τύπου.

Με έκπληξη διαπιστώσαμε χθες ότι η οδηγία που είχε δοθεί από την Τροχαία ήταν να ξεκινήσει το κλείσιμο των δρόμων από τα ξημερώματα της Πέμπτης. Ύστερα από αλλεπάλληλες τηλεφωνικές επικοινωνίες του Δημάρχου, τελικά, οι δρόμοι δεν έκλεισαν και η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά. Δυστυχώς όμως, η πρότερη εντολή της Τροχαίας είχε επιδοθεί στην ΕΘΕΛ, η οποία και διέκοψε τα δρομολόγια που περνούν από την οδό Δεκελείας.

Ζητάμε συγνώμη για την ταλαιπωρία και με ειλικρινή σεβασμό σε όλους τους δημότες και τους επαγγελματίες της Φιλαδέλφειας και της Χαλκηδόνας,  καταβάλουμε συνεχείς προσπάθειες ώστε να επηρεαστεί όσο το δυνατό λιγότερο η καθημερινή ζωή της πόλης.

4 σχόλια:

  1. Η Δεκελείας είχε κλείσει από το πρωί και οι περισσότεροι πάγκοι είχαν στηθεί τουλάχιστον από τις 12. Τα ίδια σκατά και φέτος, παρά την "αριστερή" δημοτική αρχή. Ντροπή τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τα εσοδα του δημου απο την πρωτομαγια κινηθηκαν περιπου στις 300.000 ευρω και αποτελει ρεκορ στην ιστορια του δημου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απο ποτε οι δημοι εγιναν εταιρειες για να πανηγυριζουμε για τα εσοδα τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Aπαντοτας στον τριτο ανωνημο. Αληθεια τωρα μολις το καταλαβες, δεν γνωριζης πως λειτουργει σημερα η Τοπικη Αυτοδιοικηση, μετα ιδιαιτερα, τους μνημονιακους και τους Καληκρατικους νομους, που θεσπισαν ολες οι τελευταιες κηβερνησεις, και που οπως φαινεται θελη να ακολουθηση και η σημερινη...... Δυστηχως Γαλλατικα χωρια δεν υπαχουν ανα την ελληνικη επικρατια... Το μεγαλο ζητημα ειναι πως θα ανατραπη αυτη η η κατασταση, και αυτο συγουρα δεν γυνεται απο τους καναπεδες, και απο τα πληκτρα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή