.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Σάββατο 25 Απριλίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ "ΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ"

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

    Ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης "Ζούμε Μαζί ", Απόστολος Κόντος, οι Δημοτικοί της σύμβουλοι, Νικ. Παπανικολάου και Κων. Ντάτσης και τα μέλη της ανακοινώνουν:
 
  Εδώ και λίγες ημέρες έχουν αναρτηθεί σε πολλά σημεία της πόλης αφίσες και έχει δημοσιευθεί Δελτίο Τύπου με τα οποία η Δημοτική Αρχή ενημερώνει τους πολίτες σχετικά με τους λόγους που την οδηγούν στην κατεδάφιση του " Κενταύρου ". Διαπιστώνουμε όμως με ιδιαίτερη έκπληξη ότι ως ένας  από τους λόγους παρουσιάζονται " τα πρόστιμα που υπερβαίνουν τα 2 εκατομμύρια " και επιβάλλονται στο Δήμο εξαιτίας της διατήρησης του αυθαίρετου κτηρίου, γεγονός το οποίο είναι απολύτως αναληθές!
 
   Κατά τη σύσκεψη του Δημοτικού Συμβουλίου της  Τετάρτης 22-4-2015 η Διευθύντρια της Νομικής Υπηρεσίας του Δήμου, κυρία Μπέτυ Δρόσου, ενώπιον και όλων των μελών της Νομικής Υπηρεσίας διαβεβαίωσε ρητώς και με έμφαση ότι κάθε τέτοιο πρόστιμο έχει διαγραφεί ! Ο Δήμος μας δεν οφείλει κανένα απολύτως πρόστιμο!
 
   Θεωρούμε, λοιπόν, τη σχετική αναφορά της Δημοτικής Αρχής ως σοβαρότατη ανακρίβεια  και ζητούμε την άμεση αποκατάσταση της αλήθειας.
                                                                                                                                24-4-2015
                                                                                                      Γραφείο Τύπου "Ζούμε Μαζί"     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου