.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Μετά την ENIC η Elite...


Κάποτε η ENIC αγόρασε την ΑΕΚ κι ως συνήθως όλοι έλεγαν θα την απογειώσει. Τότε ανέλαβε εκ νέου Πρόεδρος για λογαριασμό της ο Δ. Μελισσανίδης. Τα αποτελέσματα και η συνέχεια γνωστά...

Τώρα παρουσιάζεται ως κάτι πολύ σπουδαίο, η εμφάνιση της εταιρίας στον εξωτερικό περίβολο του προθάλαμου του χρηματιστήριου του Λονδίνου.



Η αναδημοσίευση που ακολουθεί είναι από το  sport-fm.gr

ΑΕΚ… στην ελίτ

Άρχισε κι επίσημα η συμμετοχή της ΑΕΚ στο πρόγραμμα Elite. Εκπρόσωποι της ΠΑΕ άνοιξαν τη συνεδρίαση του χρηματιστηρίου του Λονδίνου τη Δευτέρα.

Η συμμετοχή της ΑΕΚ στο πρόγραμμα Elite, που θα αποφέρει πολύπλευρα οφέλη για το σύλλογο, άρχισε ουσιαστικά τη Δευτέρα.

Ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ, Αλέξης Δέδες, και ο οικονομικός διευθυντής Δημήτρης Πάτκας βρίσκονται στο Λονδίνο για τη συμμετοχή στην παρουσίαση του προγράμματος και των εταιρειών που θα συμμετέχουν σε αυτό. Μάλιστα τιμής ένεκεν ήταν αυτοί που άνοιξαν τη σημερινή συνεδρίαση στο χρηματιστήριο του Λονδίνου. Τα στελέχη της ΠΑΕ θα ενημερωθούν για τον τρόπο λειτουργίας του προγράμματος και πώς θα επωφεληθεί από αυτό η ΑΕΚ.

Η επιλογή της ΑΕΚ για αυτό το πρόγραμμα τη βάζει σε τροχιά εισόδου στο χρηματιστήριο του Λονδίνου μέσα σε μια διετία. Η «Ένωση» θεωρείται μια υγιής και κερδοφόρα «εταιρεία» με προοπτικές περαιτέρω ανάπτυξης και η συνεργασία αυτή, η πρώτη που γίνεται από ελληνικής πλευράς, θα αποφέρει σημαντικά οφέλη στο μέλλον. Ενδεικτικό είναι πως στο πρόγραμμα αυτό συμμετέχουν περισσότερες από 200 εταιρείες, καθώς επίσης πληθώρα συμβούλων και επενδυτών, με τη συνεργασία των οποίων μια επιχείρηση μπορεί να «εκτοξευτεί» οικονομικά. Η ένταξη της ΑΕΚ στο συγκεκριμένο πρόγραμμα θεωρείται αποτέλεσμα των προσπαθειών τόσο του Δημήτρη Μελισσανίδη, όσο και του Μάκη Αγγελόπουλου, στενού συνεργάτη του «τίγρη», αλλά και μεγαλομετόχου στην ΚΑΕ ΑΕΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου