.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

Σήμερα ξεκινά η ετήσια εκδήλωση ΜΑΡΞΙΣΜΟΣ 2015, 21-24 ΜΑΗ, ΑΣΟΕΕ (το αναλυτικό πρόγραμμα)




.
.
.
.

Για να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα, πατήστε εδώ

7 σχόλια:

  1. ΣΕΚ = ΠΑΣΟΚ. Απλά!21 Μαΐου 2015 στις 3:53 μ.μ.

    ΣΕΚ; Μάλιστα! Η ντροπή της "εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς". Κι αυτό δεν έχει να κάνει τόσο με θεωρίες περί συνεργασίας και χρηματοδότησης κάποτε από το ΠΑΣΟΚ επί Λαλιώτη όσο περί της μόνιμης προσπάθειάς του να γίνει το πλυντήριο του κάθε ξεπουλημένου εργατοπατέρα και το «αριστερό» δεκανίκι της σοσιαλδημοκρατίας στην Ελλάδα. Αν για μερικά άλλες γκρουπούσκουλα μπορεί να υπάρξει μία κατά κάποιο τρόπο συγκατάβαση και κατανόηση, για το ΣΕΚ υπάρχει μόνο η περιφρόνηση κι ο χλευασμός. Το ΣΕΚ αποτελεί, μέσα στο εργατικό κίνημα, τον ορισμό της πέμπτης φάλαγγας της σοσιαλδημοκρατίας, του ενός δηλαδή από τους δύο πυλώνες της αστικής τάξης. Όλη του η ιστορία είναι να συνδιαλέγεται, να συναλλάσσεται και συναγελάζεται με το χυδαιότερο φύραμα, το αθλιότερο είδος υποκειμένου, αυτούς που κουρέλιασαν και συκοφάντησαν ξετσίπωτα την έννοια του συνδικαλισμού στην Ελλάδα όσο κανείς, τους εργατοκάπηλους συνδικαλιστοπατέρες της ΠΑΣΚΕ.
    Χαρακτηριστικότατο καπελωτικό του μόρφωμα (ένα από τα πολλά) το ΚΕΕΡΦΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αληθεια φυλε σχολιαστη, με τετοιου εδους κρητικη, νομιζης οτι μπορεις να αντιμετωπιζης , ενα μικρο κομμα της εξωκοινοβουλευτικης αριστερας, το οποιο σημερα δηνει εναν συμαντικο αντικαπιταλιστηκο αγωνα, με αξιοπρεπεια, τοσο στους δρομους, στους χωρους εργασιας, οσο και στα αμφιθεατρα, με θεσεις, αντιΕΕ, εναντια στην σημερηνη εκμεταλευση, εναντια στους φασηστες , αλλα και εναντια στην διαχειρηστηκη και αδοιεξοδη σημερινη πολητικη τουΣΥΡΙΖΑ. Με το ΣΕΚ οπως και με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην οποια συμετεχει μπορει κανεις να διαφωνει σε ορισμενες θεσεις, η αλλα ζητηματα που εχουν περισσοτερο ιστορικο χαρακτηρα , αλωστε και το ΚΚΕ σαν η κυριωτερη , παλιοτερα δυναμη της αριστερας , κρινεται για το σημερα και πολυ λυγοτερο για το ιστορικο παρελθον του , στο οποιο χωραει κρητικη. Σε καθε περιπτωση σημερα , με λογικες και πρακτικες -μοναστηριου- συγουρα δεν αντιμετωπιζονται ΕΕ ,κεφαλαιο και οι πολιτηκοι τους εκφραστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ Βασίλη,
      μπορεί ο φίλος 3.53 να χρησιμοποιεί υπερβολικά καταγγελτικό λόγο, αλλά εκείνο το καταγέλαστο... "ΠΑΣΟΚ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ" των σεκιτών κάποτε, είναι γεγονός ότι ήταν από τις πιο μαύρες (η μάλλον βαθιά πράσινες) σελίδες του.

      @ 3.53 μ.μ.
      Σύντροφος της ΔΕΑ; Τέτοιο μένος εναντίον του ΣΕΚ μόνο απο ΔΕΑτζήδες έχω συναντήσει τόσα χρόνια στο κίνημα.

      Διαγραφή
  3. ΣΕΚ = ΠΑΣΟΚ. Απλά!22 Μαΐου 2015 στις 3:05 μ.μ.

    Kάθε άλλο παρά ΔΕΑ και τροτσκιστής. Απλά δεν υπάρχει τίποτε πιο γνήσιο και καθαρό από το ΚΚΕ, και οι αλήθειες πρέπει να λέγονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πράγματι τίποτα πιο καθαρό από το ΚΚΕ και επί συνεργασίας με τη ΝΔ σε κυβέρνηση και ακολούθως και με ΝΔ-ΠΑΣΟΚ στην οικουμενική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ΚΚΕ έχει κάνει την αυτοκριτική του κι έχει τοποθετηθεί γι' αυτό το ζήτημα, έχοντας καταλήξει σε συμπεράσματα, απορρίπτοντας συνολικά τη συμμετοχή των κομμουνιστικών κομμάτων σε κυβερνήσεις αστικής διαχείρισης.
      Γιατί, όμως, θυμήθηκες το 1989; Μήπως για να καλύψεις την ΑΝΤΑΡΣΥΑ του 2015 που δέχτηκε να γίνει η μαζορέτα της συριζέικης φιέστας "για-μια-ανάσα-αξιοπρέπειας" κι έτρεξε στην Πλατεία μαζί με τους Καμμένους την επομένη κιόλας της 25 Γενάρη; Οτι ο Καρτερός (ο θαμώνας αυτός του Ιδρύματος Καραμανλή που το παίζει αριστερός) υπερασπίζεται την ΑΝΤΑΡΣΥΑ μέσα από την Αυγή δεν σου λέει κάτι;

      Διαγραφή
  5. Τίποτα πιο καθαρό από τα επίσημα καλέσματα του ΚΚΕ την ίδια περίοδο (των δημοκρατικών δυνάμεων) για μαζική ψήφο στο ΠΑΣΟΚ στο δεύτερο γύρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή