.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

"Γιορτή Πιάνου και Τέχνης": Έξοχος δάσκαλος! Έξοχοι μαθητές – συντελεστές! (φωτογραφίες - βίντεο)



Για μια ακόμη χρονιά ο Χάρης Κανάκης κρατώντας ζωντανή την παράδοση και τη μνήμη της μητέρας του, η οποία πρωτοξεκίνησε την ετήσια γιορτή πιάνου, παρά τα πενιχρά μέσα, οργάνωσε με αρτιότητα τη "Γιορτή Πιάνου και Τέχνης". Με την πάροδο του χρόνου όπως εξήγησε, πλούτισε την εκδήλωση και με άλλες μορφές τέχνης. 

Ο Χάρης Κανάκης και οι συνεργάτες του, μας μετέφεραν για λίγο στην αγκαλιά της αληθινής τέχνης. Ήταν ένα ποιοτικότατο μουσικοθεατρικοχορευτικό ταξίδι, που συγκίνησε και συνεπήρε όσους είχαν την καλή τύχη να είναι παρόντες. 

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον ίδιο και τους συνεργάτες του!


Να αναφέρουμε πως ο ηθοποιός Γιάννης Λιανάκης ερμήνευσε σε πρώτη εκτέλεση τον θεατρικό μονόλογο του Χάρη Κανάκη με τίτλο «Meditation no. 12»


Συμμετείχαν: Παντελής Καψάλης(σκηνοθετική επιμέλεια) Γιάννης Λιανάκης (Ερμηνεία Θεατρικού Μονολόγου), Φέη Μπαζιώτη (τραγούδι), Μελίνα Ρωμανού (χορογραφία), Δημήτρης Δαμάσκος, Χάρης Κανάκης (πιανιστικός αυτοσχεδιασμός), τάξη πιάνου Κλέλιας Φελεσάκη (Kanakis RestaurArt), τάξη πιάνου Χάρη Κανάκη (Ωδείο Βορείων Προαστίων Αθηνών). Παρουσίαση Μαρία Παπαδάκη
Επίσης  οι Γιώργος Λιάλιος, Άννα Στεφανή, Ευαγγελία Γούλα, Παναγιώτα Λόβαττ, Βιβιάννα Ξανθοπούλου και Αλίκη Γούλα ερμήνευσαν έργα Ελλήνων και ξένων συνθετών,

Κείμενα-οργάνωση, Καλλιτεχνική Διεύθυνση: Χάρης Κανάκης.














Στη συνέχεια παραθέτουμε εκτεταμένα βίντεο από την εκδήλωση.
. . . . . . . . . .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου