.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Σάββατο 23 Μαΐου 2015

Γήπεδο ΑΕΚ: Με... απίστευτα γοργούς ρυθμούς τα έργα για την "Αγιά Σοφιά"



Πολυμελές (τετραμελές) συνεργείο εδώ και μέρες ξηλώνει τις σάπιες κατασκευές των διαφημιστικών πινακίδων γύρω από το πρώην στάδιο της ΑΕΚ, που ο Δήμος απαίτησε για λόγους ασφαλείας να καθαιρεθούν.

Τελευταία μπήκε και μπουλντόζα η οποία με πολύ κόπο και ηρωϊκές προσπάθειες του χειριστή, παλεύει κυριολεκτικά να ισοπεδώσει τα αγριόχορτα που έχουν φυτρώσει σε μεγάλους αριθμούς. Καθένας καταλαβαίνει πως διαφορετικά θα… ήταν αδύνατο να μπουν τα μεγαλύτερα χωματουργικά μηχανήματα (μπουλντόζες - εκσκαφείς), αφού η πυκνή οργιώδης βλάστηση που θυμίζει Αμαζόνιο, δε θα τους επέτρεπε να λειτουργήσουν.  

Είναι περισσότερο από φανερό πως οι πραγματοποιούμενες πολυδάπανες παρεμβάσεις στο χώρο, δεν είναι για λόγους επικοινωνιακούς ή για να κοροϊδέψουν τους οπαδούς που κακές γλώσσες λένε ότι χάνουν την υπομονή τους. Γίνονται γιατί χωρίς την καθαίρεση των παράνομων διαφημιστικών πινακίδων και το σάρωμα των αγριόχορτων, θα ήταν αδύνατη η κατασκευή της «Αγιά Σοφιάς». Αν δεν γίνονταν τώρα αυτά τα σπουδαία έργα, θα ήταν σχεδόν αδύνατο να γίνουν αργότερα, και υπολογίζεται πως με την κίνηση αυτή κερδίζεται χρόνος για την κατασκευή του γηπέδου, που ισοδυναμεί με δυο χρόνια καθυστέρησης.   

Για του λόγου το αληθές αναρτούμε φωτογραφίες που δείχνουν τους πανύψηλους σκληρούς κορμούς των αγριόχορτων, που απειλούσαν με ματαίωση την κατασκευή του γηπέδου. 






1 σχόλιο:

  1. Τότε γιατί τρεχατε στο ΣτΕ και σκορπαγατε τα ωραία σας λεφτά σε χασοδικηδες και δώσατε άλλοθι στον Μελισσανιδη; Μήπως τελικά σας έβαλε ο ίδιος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή