.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

Δήλωση του Γραμματέα Στρατηγικού Σχεδιασμού και Προγράμματος της Ν.Δ, Βουλευτή Β’ Αθηνών, Μ. Βαρβιτσιώτη



Αθήνα, 25.06.2015

Δήλωση  του Γραμματέα Στρατηγικού Σχεδιασμού και Προγράμματος της Ν.Δ, Βουλευτή Β’ Αθηνών, Μ. Βαρβιτσιώτη, για τη συκοφαντική επίθεση Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ σε τηλεοπτική εκπομπή


Σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΪ, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Μανιός, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να δικαιολογήσει την ελαφρότητα της διακυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου, εξαπέλυσε μια χυδαία και αήθη επίθεση στην οικογένειά μου, κατηγορώντας την ως δήθεν ακροδεξιά. 


Για τους «επαγγελματίες» αριστερούς όποιος διαφωνεί μαζί τους,  θεωρείται ακροδεξιός. Καταδεικνύουν, έτσι, την έλλειψη ανοχής που τους διακατέχει απέναντι στην κριτική. Αποδεικνύουν ότι, προκειμένου να κρατηθούν στην εξουσία, μπορούν να καταφύγουν ακόμα και στη συκοφαντία. Δυστυχώς, όμως, το χειρότερο είναι ότι καλλιεργούν έναν νέο διχασμό, που θα τον πληρώσει το Έθνος. 

Η πολιτική διαδρομή, το ήθος και ο σεβασμός που χαίρει, ακόμα και σήμερα, ο Γιάννης Βαρβιτσιώτης, ιδιαίτερα από τους πολιτικούς του αντιπάλους,  δεν αμφισβητούνται από κανέναν.

Παραπέμπω τον ανιστόρητο και υπερασπιστή των στελεχών της «17 Νοέμβρη» στο παρελθόν, κ. Μανιό, στα λόγια του ιστορικού ηγέτη της ανανεωτικής Αριστεράς, Λεωνίδα Κύρκου, το 2008, στο Αγρίνιο:

«Η πολιτική ζωή πρέπει να απαλλαγή από το βάρος των κατηγοριών για να περπατήσει ο τόπος», έλεγε τότε ο Λεωνίδας Κύρκος, στη διάρκεια της εκδήλωσης για την παρουσίαση του βιβλίου του, στην οποία μου είχε κάνει την τιμή να με συμπεριλάβει στους ομιλητές που το παρουσίασαν.

Μπορείτε να δείτε το Video της εκπομπής εδώ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου