.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

Κοινωνική δράση της Τ.Ο. Ν.Δ. και της ΟΝΝΕΔ στο Ίδρυμα "Καλός Σαμαρείτης" (φωτογραφίες)



Δελτίο τύπου

Σήμερα, Τρίτη 23 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε εθιμοτυπική επίσκεψη από μέλη της ΔΗΜ. Τ.Ο.  και της ΟΝΝΕΔ στο Ίδρυμα «Καλός Σαμαρείτης» της Ενορίας Αγίου Ιωάννου Νέας Φιλαδέλφειας.
Η επίσκεψη έγινε στα πλαίσια των κοινωνικών δράσεων που έχουν ήδη εξαγγελθεί. Προσφέρθηκαν καφές, ζάχαρη  και βουτήματα για την κάλυψη των αναγκών των ατόμων που φιλοξενεί το ίδρυμα και υπήρξε συνεννόηση για μελλοντική ενίσχυση σε τρόφιμα.

Στο κλιμάκιο συμμετείχαν ο Πρόεδρος της ΔΗΜ. Τ.Ο. ΝΔ Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας κ. Ηλίας Μαρκάτος, ο Γενικός Γραμματέας κ. Γεώργιος Τσούκας, ο Ειδικός Γραμματέας κ. Χάρης Τσούλας, ο κ. Παναγιώτης Γαλάνης και εκ μέρους της ΟΝΝΕΔ Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας ο κ. Νίκος Αντωνιάδης.





1 σχόλιο:

  1. Φαινεται η Τ Ο ΟΝΝΕΔ το εχει ρυξει στην -φυλανθρωπια- για να δυξουν ποσο καλοι ανθρωποι ειναι. Την ιδια στηγμη οι πολιτηκοι τους προυσταμενοι, με το -Παση θυσια στο Ευρω και μενουμε Ευρωπη- πιεζουν οσο μπορουν για την συνεχιση των Μνημονιων και τη καταδικη της τριτης ηληκιας...... Ελεος πολιτηκοι κροκοδειλοι......///

    ΑπάντησηΔιαγραφή