.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΑΡΙΝΑΚΗ-ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ;


Δεν βγαίνει πρωτάθλημα με Μαρινάκη και Μελισσανίδη που βρίσκονται σε τέτοια κόντρα, αποφεύγω να τη χαρακτηρίσω, και η οποία βέβαια δεν αφορά μονάχα το ποδόσφαιρο.

Ποιος ξέρει τι είναι εκείνο που τους χωρίζει και ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού έχει ρυθμίσει μόνιμα και σταθερά τα σημεία βολής της εφημερίδας συμφερόντων του που εξαπολύουν αλλεπάλληλα πυρά στο «στόχο Μελισσανίδη».

Ο πόλεμος, ασφαλώς και πρόκειται για κανονικό πόλεμο, δεν γίνεται μονάχα μέσω των μήντια. Και οπωσδήποτε επηρεάζει αποφασιστικά την ενασχόληση των δύο ανδρών με το ποδόσφαιρο. Με το ποδόσφαιρο, στο οποίο για πρώτη φορά, από την προσεχή σαιζόν, θα είναι και γηπεδικά αντίπαλοι.


Το 90% των ανθρώπων στην πιάτσα αποφεύγει να πάρει θέση, υπέρ του ενός, κατά του άλλου. Αντιληπτό γιατί. Δεν είναι κορόιδο ο άλλος να σταθεί απέναντι σ' ένα από τα δύο θηρία. Και πώς το ξέρει ότι αύριο αυτοί οι δύο δεν θα τα βρούνε.

Οι πονηροί στο χώρο έχουν δει πολλά τα ματάκια τους. Δύο εχθροί μέχρι θάνατο έτοιμοι να σκοτωθούν, και ξαφνικά μετά από κάποιο διάστημα τους βλέπουν πάλι μαζύ. Αν με ρωτάς γι' αυτούς τους συγκεκριμένους δύο, μετά απ' όσα έχουν συμβεί μεταξύ τους και συνεχίζουν να «συμβαίνουν», για να τακιμιάσουν πάλι, όπως στο παρελθόν, θα πρέπει να έρθει τούμπα ο πλανήτης.

Ποτέ, όμως, δεν αποκλείεις τίποτα. Μέχρι που κάποιοι πρόεδροι ΠΑΕ και διαιτητοπατέρες λένε μήπως υπάρξει «συμμαχία» Μελισσανίδη-Μαρινάκη και οι δυο τους στραφούν εναντίον του Αλαφούζου. Προς το παρόν ο πρόεδρος του Ολυμπιακού έχει απέναντί του τα αφεντικά Παναθηναϊκού και ΑΕΚ. Ο μεν Αλαφούζος δεν σταματά να τα χώνει στον Μαρινάκη.

Αντίθετα, ο Μελισσανίδης το παίζει τραπιστής καλόγερος, αμίλητος, ούτε λέξη δεν βγάζει δημόσια για τον Μαρινάκη. Μήπως παρέμβει ο Τσίπρας στην σφαγή ανάμεσα στον Μαρινάκη και τον Μελισσανίδη. Ποιος άλλος είναι σε θέση να προστατεύσει το πρωτάθλημα, την ομαλή διεξαγωγή του; Στο φινάλε και ο Μαρινάκης και ο Μελισσανίδης έχουν «ειδικού τύπου» σχέσεις με τον σύριζα. Με την κυβέρνηση.

Ο κάργα αντικυβερνητικός είναι ο Αλαφούζος από τον σκάι. Του κατηχητικού «αντιπολίτευση» στην κυβέρνηση κάνει το mega σε σύγκριση με το κανάλι του Αλαφούζου. Από την άλλη, η Καθημερινή, η εφημερίδα του πατρός Αλαφούζου, κρατάει τις ισορροπίες, μόνο στην αθλητική σελίδα κοπανάει συνεχώς τον Μαρινάκη, διότι έχει ευαισθησία στο θέμα της εγκληματικής οργάνωσης στο πρωτάθλημα.

πηγή:  apodytiriakias.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου