.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

«Μόνο με το γήπεδο ασχολείται ο Μελισσανίδης»

Γέλια μέχρι δακρύων προκαλούν οι απαντήσεις των εκπροσώπων της ΑΕΚ, σχετικά με την τη διαμαρτυρία του Ολυμπιακού που είχε καταθέσει στην ΕΕΑ, για εμπλοκή του Δ. Μελισσανίδη στα διοικητικά της ΑΕΚ.

Η αναδημοσίευση που ακολουθεί είναι από το aek1924.gr:


 
Η εξώδικη δήλωση-διαμαρτυρία του Ολυμπιακού περί παραβίασης του Κανονισμού Οργάνωσης Λειτουργίας και Διεξαγωγής των παιχνιδιών προκαθορισμένης απόδοσης της ΟΠΑΠ Α.Ε. από την ΑΕΚ εκδικάστηκε την Πέμπτη στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, με τους ανθρώπους της Ένωσης να υποστηρίζουν ότι η μοναδική ασχολία του Δημήτρη Μελισσανίδη είναι το γήπεδο. 

Οι «κιτρινόμαυροι» εκπροσωπήθηκαν στην ΕΕΑ από τον διευθύνοντα σύμβουλο Αλέξη Δέδε και τον δικηγόρο τους, Χάρη Γρηγορίου κι αμφότεροι στάθηκαν στην αγάπη του Μελισσανίδη για την ΑΕΚ κι ότι είναι ο εγγυητής για την κατασκευή του νέου γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ η απόφαση αναμένεται να εκδοθεί την ερχόμενη Τετάρτη.

«Αν ρωτήσετε 100 ΑΕΚτζήδες αν θέλουν γήπεδο ή τρία συνεχόμενα πρωταθλήματα, η απάντησή τους θα είναι ότι προτιμούν το γήπεδο. Και με το γήπεδο ασχολείται ο κ.Μελισσανίδης, που είναι ο πατριάρχης κι ο ευεργέτης της ΑΕΚ», υποστήριξε ο κ.Γρηγορίου σύμφωνα με το «Goal», ενώ ο Δέδες από την πλευρά του είπε:

«Ο κ.Μελισσανίδης δεν ασχολείται με τη διοίκηση της Ένωσης. Για παράδειγμα πέρυσι είχε κάνει συναντήσεις με αρκετούς προπονητές, αλλά ο Δέλλας συνέχισε κανονικά στην ομάδα. Και με τις μεταγραφές ασχολείται ο Μπάγεβιτς, ο οποίος δεν ακούει κανέναν».

Στη συνέχεια μέλος της Επιτροπής ρώτησε τους Δέδε, Γρηγορίου για ποιο λόγο ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βαγγέλης Ασλανίδης, ύστερα από συνάντηση που είχε με τον υφυπουργό Αθλητισμού, δήλωσε για το ματς Κυπέλλου της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό ότι «την ομαλή διεξαγωγή του εγγυάται ο κ.Μελισσανίδης». Η απάντηση ήταν άμεση και υποστήριξαν ότι: «το είπε αυτό γιατί οι φίλαθλοι μας λατρεύουν τον κ.Μελισσανίδη και τον ακούνε. Αυτό δεν σημαίνει ότι ασκεί και διοίκηση».

Ενα άλλο μέλος της Επιτροπής τους ρώτησε γιατί ο Μελισσανίδης εκπροσώπησε την ΑΕΚ στη συνάντηση που είχαν οι Αλαφούζος, Σαββίδης: «Μετά τη συνάντηση η δική μας ΠΑΕ Δεν εξέδωσε καμία ανακοίνωσε όπως η ΠΑΕ Παναθηναϊκός», είπε ο Γρηγορίου.

Από εκεί και πέρα η  ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν εκπροσωπήθηκε στη διαδικασία, καθώς δηλώσεις ότι ο Γιάννης Βρέντζος βρίσκεται στοπ εξωτερικό. «Η Ευελπίδων λογίζεται εξωτερικό;», αναρωτήθηκε με χιούμορ μέλος της ΕΕΑ, καθώς ο στενός συνεργάτης του Βαγγέλη Μαρινάκη ήταν στα δικαστήρια λόγο της απολογίας του προέδρου των Πειραιωτών στον ανακριτή.

Θα πρέπει ωστόσο να σημειωθεί ότι εφόσον η ΕΕΑ αποφανθεί ότι υπάρχει παρένθετο πρόσωπο στη διοίκηση της ΑΕΚ, τότε ο Δικέφαλος κινδυνεύει ακόμα και με υποβιβασμό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου