.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

Ουρές κάνουν οι... επενδυτές για το γήπεδο Μελισσανίδη

Πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ φέρνει στον Μελισσανίδη επενδυτές για το γήπεδο!


Διαβάστε το αποκλειστικό ρεπορτάζ του OnSports για την προ ολίγων εβδομάδων συνάντηση-έκπληξη.

Πολύ καλά πληροφορημένη πηγή μετέφερε στη στήλη, πως πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ επισκέφτηκε πριν από λίγες εβδομάδες τον Δημήτρη Μελισσανίδη και του έκανε πρόταση συνεργασίας ενόψει της κατασκευής του νέου γηπέδου!

Και επρόκειτο για ένα ραντεβού έκπληξη, δεδομένου ότι ο «Τίγρης» με τον συγκεκριμένο πρώην πρόεδρο (το όνομα του οποίου θα σας αποκαλύψουμε σε άλλο ρεπορτάζ) δεν είχαν και τις καλύτερες σχέσεις το τελευταίο διάστημα.


Μεταξύ πολλών άλλων ο πρώην πρόεδρος είπε στον επιχειρηματία «περασμένα ξεχασμένα τα παλιά, κι αν τα τσουγκρίσαμε για κάποια θέματα, έτσι είναι οι δουλειές κοιτάμε μπροστά τώρα».

Ποια η στάση του Μελισσανίδη; Πάρα πολύ κουλ ήταν ο «Τίγρης». Μπορεί σε άλλες εποχές να αντιδρούσε πετώντας τον συνομιλητή του με τις κλωτσιές από το γραφείο του (!) αλλά σε αυτή την εποχή –και ειδικά όταν ακούει για συνεργασίες για το γήπεδο- οι εγωισμοί δεν έχουν χώρο...

«Να είσαι καλό παιδί από εδώ και πέρα και θα τα βρούμε όλα», του είπε σε μέσες άκρες και οι δυο τους ανανέωσαν το ραντεβού, όταν ο πρώην πρόεδρος θα είναι σε θέση να παρουσιάσει το σκεπτικό συνεργασίας τους για το γήπεδο (δηλαδή το πόσα χρήματα θα βάλουν οι άνθρωποι που είπε πως έχει εντοπίσει και θέλουν να επενδύσουν στο έργο...).

πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου