.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Δήμος αναζητά διαμερίσματα για το πρόγραμμα «ΣΤΕΓΑΣΗ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΗ»



            Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

                                           ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
«ΣΤΕΓΑΣΗ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΗ»

Στην επόμενη φάση υλοποίησης μπαίνει το διαδημοτικό πρόγραμμα «Στέγαση και Επανένταξη» που αφορά τη στέγαση, σίτιση και κοινωνική φροντίδα για πολίτες των Δήμων Νέας Ιωνίας, Ηρακλείου Αττικής, Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος και Χαλανδρίου. Σε αυτό το νέο στάδιο, ο Δήμος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος αναζητεί τέσσερα  διαμερίσματα προκειμένου να στεγαστούν οι δικαιούχοι της πόλης και καλεί τους ενδιαφερόμενους ιδιοκτήτες ακινήτων, που επιθυμούν να ενοικιάσουν διαμερίσματα ιδιοκτησίας τους στο πρόγραμμα, να επικοινωνήσουν με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου στο τηλέφωνο 210 2532047 (εσωτ.306).

Η προκήρυξη αφορά: 


δύο (2) διαμερίσματα ενός δωματίου (γκαρσονιέρα),
ένα (1) διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου (δυάρι) και
ένα (1) διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων (τριάρι),

 που θα πρέπει να βρίσκονται εντός των ορίων του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος.

Ως καταλυτική ημερομηνία κατάθεσης αίτησης συμμετοχής των ενδιαφερομένων ιδιοκτήτων ακινήτων ορίζεται η Δευτέρα 12 Οκτωβρίου.

Ο Δήμος υπενθυμίζει ότι μέσα από το συγκεκριμένο πρόγραμμα αναμένεται να ωφεληθούν συνολικά 35 πολίτες -οι 10 από το Δήμο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος- οι οποίοι έχουν καταγραφεί από τις κοινωνικές υπηρεσίες των εν λόγω δήμων, είτε ως άστεγοι ή είτε ως άτομα που ζουν σε συνθήκες ακραίας φτώχειας. Το πρόγραμμα πρόκειται να επιδοτήσει στεγαστικές δαπάνες και έξοδα για καθημερινές ανάγκες για όλους τους ωφελούμενους, ενώ 19 πολίτες αναμένεται να ενταχθούν και στον πυλώνα της επαγγελματικής αποκατάστασης για απόκτηση εργασιακής εμπειρίας.

Για περισσότερες λεπτομέρειες ακολουθεί η προκήρυξη του Δήμου Ν. Ιωνίας που αφορά το σύνολο των εμπλεκόμενων στο πρόγραμμα Δήμων.
Περισσότερα για την προκήρυξη θα βρείτε στην παρακάτω διεύθυνση:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου