.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

Αγωγή που ζητάει την ακύρωση του παραχωρητηρίου από την Ερασιτεχνική στη Δικέφαλος


Μία εβδομάδα έχει περάσει από την παράταση που ζήτησε ο Δήμος Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας για τη δημόσια διαβούλευσης της Μελέτης Περιβαλλοντολογικών Επιπτώσεων που αφορούν το γήπεδο της ΑΕΚ και η διοίκηση της ΠΑΕ, της Ερασιτεχνικής, της Δικέφαλος, αλλά και της Dimand δεν έχουν κάνει τίποτα!

Τα δημοσιεύματα που διαβάζαμε ήταν στάχτη στα μάτια των φίλων της Ένωσης, απλά και μόνο για να τους καθησυχάσουν πως φταίει ο «κακός» Βασιλόπουλος και πως η παράταση των 45 εργάσιμων ημερών που ζήτησε και πήρε, είναι άκυρη. Μέχρι και για θέμα πολιτικής νομιμότητας έγραψαν.
Μέσα σε όλα αυτά, όπως μας ενημερώνει η διαδικτυακή εφημερίδα «Κόντρα», μέλη της Ερασιτεχνικής, βάζοντας πάνω απ’ όλα την ιδέα ΑΕΚ και όχι την τσέπη τους, άσκησαν αγωγή ενάντια στο παραχωρητήριο, με το οποίο η Ερασιτεχνική ΑΕΚ, μέσα από μια συνέλευση-παρωδία, υποχρεώθηκε να παραδώσει στην εταιρία «Δικέφαλος 1924 ΑΕ», το οικόπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια, που είχε παραχωρηθεί στο ερασιτεχνικό αθλητικό σωματείο ΑΕΚ προκειμένου να στεγάσει τις ανάγκες άθλησης των αθλητών του.
Η αγωγή έχει πάρει το δρόμο της και έχει οριστεί να συζητηθεί στις 8 Οκτώβρη στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών (Τακτική Διαδικασία).
Σε αυτή την αγωγή, τα μέλη της Ερασιτεχνικής ζητούν να κριθεί άκυρη η Γενική Συνέλευση, στην οποία ψήφισε και η… κουτσή Μαρία. Για όσους δεν θυμούνται να τονίσουμε πως σε εκείνη τη Γ.Σ. ακόμα και η Original αντέδρασε στον Δημήτρη Μελισσανίδη, ζητώντας του να δείξει το παραχωρητήριο. Εκείνος δεν το έκανε. Από τότε το γυαλί «έσπασε».
Το aek24hours.gr έχει στα χέρια του την αγωγή. Η αγωγή χαρακτηρίζει τη σύμβαση παραχώρησης λεόντειο. Κι είναι πραγματικά λυπηρό που τα μέλη της ΑΕΚ δεν ξεσηκώθηκαν.
Την αγωγή την γνωρίζαμε εδώ και 2 μήνες. Δεν θέλαμε να γράψουμε κάτι. Όχι για να μην χαρακτηριστούμε. Άλλωστε όποιος πάει αντίθετα στο ρεύμα είναι «γραφικός», «κακός» και όλα αυτά τα αστεία επιχειρήματα. Τότε, είχαμε επικοινωνήσει με υπάλληλο της Ερασιτεχνικής για να του πούμε αν θυροκολήθηκε η αγωγή. Αυτό που μας τόνισε είναι πως δεν ξέρουμε τίποτα.
Τελικά ήξερε η Ερασιτεχνική και ο πρόεδρός της την αγωγή; Αν ναι, γιατί την έκρυβαν; Τι φοβούνται; Δεν θέλουν να μάθει ο κόσμος της ΑΕΚ την αλήθεια; Ποιον εξυπηρετεί αυτή η κατάσταση της καθυστέρησης του γηπέδου; Τον Βασιλόπουλο ή τους διοικούντες την ΑΕΚ; Ας βγει κάποιος επιτέλους να πει αλήθειες γιατί από λόγια του αέρα χορτάσαμε. Πέρασαν δύο χρόνια και είμαστε στο σημείο μηδέν για όσους δεν θέλουν να το καταλάβουν.
agogi-paraxoritirio

πηγή: aek24hours.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου