.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

super ligda...


Η αναδημοσίευση που ακολουθεί είναι από το sdna.gr: 

Ενισχύεται το μέτωπο Αλαφούζου, Σαββίδη, Μελισσανίδη

Οριστικοποιείται όπως φαίνεται το τοπίο στο Δ.Σ. της Σούπερ Λιγκ σε ό,τι αφορά τον συσχετισμό δυνάμεων.

Οπως έχει αναφερθεί κι άλλες φορές, η απόλυτη κυριαρχία του Ολυμπιακού ανήκει στο παρελθόν, καθώς έχει δημιουργηθεί ένα μέτωπο από ομάδες που έχουν συμφωνήσει με τον ΟΠΑΠ για να διαφημίζουν τον Οργανισμό στη φανέλα τους.



Βέβαια το συγκεκριμένο μέτωπο δεν θα είναι αρραγές σε όλα τα θέματα όπως αναφέρει η «Live Sport». καθώς δεν έχουν τα ίδια συμφέροντα οι μικρές με τις μεγάλες ομάδες. Ο ΟΠΑΠ πάντως έχει οριστικοποιήσει τη συμφωνία με τον Πανιώνιο, ενώ εντός του προσεχούς διαστήματος θα φανεί αν γίνει το ίδιο και με την Καλλονή. Εκτός πάντως από τους Νεοσμυρνιώτες, τον Οργανισμό θα διαφημίζουν και οι Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Ατρόμητος, Ξάνθη, Ηρακλής, ΠΑΣ Γιάννινα και Παναιτωλικός.

Αν βέβαια σε αυτές τις ομάδες προστεθούν ο ΠΑΟΚ και η Βέροια που έχουν εξαιρετικές σχέσεις οι διοικήσεις τους, τότε το μπλοκ Μελισσανίδη, Σαββίδη κι Αλαφούζου θα μπορεί να ελέγχει τις αποφάσεις του Δ.Σ. της Λίγκας.

Αξίζει από εκεί και πέρα να σημειωθεί ότι σε περίπτωση που η Λίγκα αποφασίσει να δώσει την ονοματοδοσία του πρωταθλήματος σε ελληνική ή ξένη στοιχηματική εταιρεία, οι ομάδες που έχουν συμφωνήσει με τον ΟΠΑΠ θα πάρουν βάσει ρήτρας, 30% λιγότερα χρήματα από το ποσό που έχει συμφωνηθεί. Γι' αυτό και είναι δύσκολο να περάσει από το συμβούλιο της Λίγκας απόφαση να δοθεί η χορηγία του πρωταθλήματος στον Stoiximan ή στη Sportingbet.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου