.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

Κυκλοφορεί το βιβλίο του Γεράσιμου Έρτσου «Στάδιο ΑΕΚ και η ιστορία του… από το 1928 μέχρι το 2015».




Ο Γεράσιμος Έρτσος όπως ίσως είναι στους περισσότερους γνωστό, αποτελεί σε μεγάλο βαθμό τη ζωντανή ιστορία του Δήμου αλλά και της ΑΕΚ. Τα περισσότερα έργα του παρελθόντος φέρουν την υπογραφή του. Ως πρώτος διευθυντής των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου, υπήρξε στενός συνεργάτης όλων των δημάρχων, η θητεία των οποίων συνέπεσε με την παρουσία του στο Δήμο. Το κουφάρι εδώ και πολλά χρόνια του Ζωολογικού Κήπου, είναι δικό του έργο, και ασχέτως πως κατά καιρούς κρίθηκε, τότε ήταν ότι πιο σύγχρονο για τα δεδομένα της Ελλάδας.

Στην ΑΕΚ υπήρξε μέλος της διοίκησης Μπάρλου στις πιο ένδοξες μέρες της. Ταυτόχρονα ήταν ο εμπνευστής και δημιουργός της Σκεπαστής. Οι φίλοι και οπαδοί της ΑΕΚ γνωρίζουν ότι ουδέποτε εγκατέλειψε την ομάδα.

Ο φίλος Γεράσιμος, τελευταία αποφάσισε να εκδώσει βιβλίο, με κέντρο τα γεγονότα και τις αναμνήσεις του γύρω από το στάδιο της ΑΕΚ. Κάθε οπαδός της ομάδας αξίζει να το έχει στη βιβλιοθήκη του.

Στις 320 σελίδες του αναφέρεται σε όλα τα σημαντικά γεγονότα, τις φάσεις κατασκευής του, και σε ότι σχετίζεται με αυτό. Στο 18ο και τελευταίο κεφάλαιο αναφέρεται στο σχέδιο Μελισσανίδη, και φαίνεται πως πιστεύει ότι η «Αγιά Σοφιά» θα υλοποιηθεί.

Όποιος επιθυμεί να το αποκτήσει, μπορεί να επικοινωνήσει με τα τηλέφωνα:

6972294731

6972721801

6955692750

Και πρωινές ώρες στο  210 2511785

3 σχόλια:

  1. Ας πει κάποιος στον Έρτσο ότι εδώ δεν είναι Παπάγου. Εδώ είναι Φιλαδέλφεια και ζει λαϊκός κόσμος που αγωνίζεται να επιβιώσει. Τα 22 ευρώ για ένα τέτοιο βιβλίο είναι υπερβολή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγινε η "διαφήμιση" μέσω της συνέντευξης του Δημάρχου σε άλλη τοπική ιστοσελίδα (θυμίζω οτι ήταν το μοναδικό βιβλίο με γυρισμένο εξώφυλλο προς την φωτογραφική μηχανή) και ο Γεράσιμος το εκμεταλλεύτηκε. Παλιά καραβάνα λέμε..Α ρε "γριά αλεπού" καλά ξηγιέσαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μα τη λετε κυριοι, να βγαλη και κανενα φραγκο , ο φυλος μας ο Ερτσος, αλωστε το γηπεδο ειναι μια ιστορια σαν το γιοφυρη....... της Αρτας, και επειδη αυτη η ιστορια πουλαει, η ευκαιρια δεν πρεπει να παη χαμενη........

    ΑπάντησηΔιαγραφή