.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

Το AEK24HOURS βοηθάει την Παιγνιοθήκη ΑμΕΑ της Ν. Φιλαδέλφειας σε συνεργασία με την «Κίτρινη Γκαζόζα» και τον θρυλικό μπασίστα, Linard Jackson

aek24hours (600 x 350)

Το AEK24HOURS.GR σε συνεργασία με το καφέ-μπαρ «Κίτρινη Γκαζόζα» οργανώνει το Charity Funk Event With Linard’s Many Moods με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του θεσμού «Λέσχη Παιγνιοθήκης ΑμΕΑ του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας» για άτομα με ειδικές ανάγκες. Ο Linard Jackson, ο θρυλικός μπασίστας της Νέας Υόρκης, θα υποστηρίξει την προσπάθεια αυτή με τους funk, RnB ρυθμούς του και την έντονη μουσική του παρουσία.



12168631_1921656734726895_1540813871_o
Πότε και που; Στις 29 Οκτωβρίου, ώρα 9.00 μ.μ. στην οδό Δεκελείας 134 Νέα Φιλαδέλφεια στο καφέ-μπαρ, Κίτρινη Γκαζόζα.
paigniothiki

H «Λέσχη Παιγνιοθήκης ΑμΕΑ του Δήμου Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνας» είναι ένας χώρος ζεστός και φιλόξενος, ειδικά διαμορφωμένος και βασισμένος στις προδιαγραφές της Ελληνικής Εταιρείας Παιγνιοθηκών. Έχει στελεχωθεί με εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό και ευαισθητοποιημένες εθελόντριες με ανάλογη εμπειρία που συνεργάζονται για να παρέχουν στα παιδιά ένα φιλικό και δημιουργικό περιβάλλον. Σκοπός του θεσμού είναι να παρέχει αφενός βοήθεια και κάποιες ώρες ανακούφισης στις οικογένειες με παιδιά με ειδικές ικανότητες, και αφετέρου στιγμές ψυχαγωγίας στα ίδια τα άτομα, ενώ ταυτόχρονα στοχεύει στην αποστιγματοποίηση και την άρση του κοινωνικού αποκλεισμού αυτών των οικογενειών.

kitrini gazoza

Η «Κίτρινη Γκαζόζα» είναι ένας ευχάριστος χώρος με ωραία ατμόσφαιρα, γήινα χρώματα, φιλικές παρουσίες και ενδιαφέρον design που σου φτιάχνει τη διάθεση. Το καφέ-μπαρ προσφέρει μεγάλη ποικιλία στο menu, το οποίο περιέχει διάφορα είδη καφέ, cocktails, σπιτικούς μεζέδες, γλυκά, ούζο, σπιτική λεμονάδα και πολλά άλλα. Αντιπροσωπεύει όλες τις ηλικίες και τα γούστα. Σίγουρα σε κατακτά με την γρήγορη εξυπηρέτηση και το φιλικό service. Επίσης, είναι ένα μαγαζί που έχει «βαφτεί» κιτρινόμαυρο, καθώς οι ιδιοκτήτες του είναι πρώην χαντμπολίστες της ΑΕΚ, ο Φάνης Τσαούσης και ο Γιώργος Παπαδόπουλος.

Τηλέφωνο: 210 2525786.
Facebook Page: www.facebook.com/kitrinigkazoza.

Προσκαλούμε όλους εσάς να βρεθείτε στην παρέα μας για να ενισχύσετε τον φιλανθρωπικό μας σκοπό με την αγορά πρόσκλησης εδώ: https://www.eventbrite.com/e/aek24hoursgr-charity-funk-night-with-linards-many-moods-tickets-19025345320 ή σε επιλεγμένα σημεία.

Για κατοίκους στο εξωτερικό που θέλουν να βοηθήσουν μπορείτε να κάνετε κλικ εδώ: https://www.crowdrise.com/aek24hoursgrprojectk/fundraiser/aek24hoursGR

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να στείλετε e-mail στο: aek24hours@gmail.com ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με το 698 10 92 857!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου