.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

Ο Ν. Στράτος την Κυριακή παρέπεμψε στο άγνωστο μέλλον την υλοποίηση της "Αγιάς Σοφιάς", ο Μελισσανίδης παραγγέλνει μπετά από τώρα...

Στο χώρο της κωμωδίας εισέρχεται θεαματικά πλέον το σχέδιο της "Αγιά Σοφιάς". 

Απέλπιδες επικοινωνιακές προσπάθειες να εξασφαλίσουν την παραπέρα ανοχή των οπαδών. 


Είναι εξαιρετικά αστεία όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα και σχετίζονται με την υποτιθέμενη κατασκευή της "Αγιά Σοφιάς". Αρχικά ξεκίνησαν προσπάθεια δαιμονοποίησης του Δήμαρχου Άρη Βασιλόπουλου, και το παλεύουν ακόμη όσο μπορούν. Μετά έκαναν μια κατατονική παρασυναγωγή με καμιά εικοσαριά άτομα σε καφετέρια. Σε αυτήν εμφάνισε ο λεγόμενος πρότζεκτ μάνατζερ του... έργου, μικρά αποσπάσματα από τη γνωμοδότηση της Δ/νσης Δασών, σχετικά με τη ΜΠΕ του γηπέδου. Η οποία στην ουσία της είναι αρνητική. Ισχυρίστηκε όμως πως γνωμοδοτεί θετικά. Φυσικά δε δίνουν στη δημοσιότητα όλο το περιεχόμενο της γνωμοδότησης, γιατί θα αποκαλυφτεί η αλήθεια.

Έχουν εξαγγείλει στην κορύφωση της επικοινωνιακής επίθεσης, συνέντευξη του Δ. Μελισσανίδη. Αύριο Πέμπτη εξαγγέλθηκε διαμαρτυρία-σόου έξω από το δημαρχείο των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών της ομάδας. Κι εκεί που ο πρότζεκτ μάνατζερ έλεγε πως το νωρίτερο τα έργα ξεκινούν το Μάρτη του ΄16, εάν κι εφόσον. Κι ο Γενικός Διευθυντής της "Δικέφαλος 1924 Α.Ε." την Κυριακή δήλωνε, πως "αργά ή γρήγορα το γήπεδο θα γίνει".

Διαρρέεται ξαφνικά η πληροφορία πως ο Δ. Μελισσανίδης παρήγγειλε μεγάλη ποσότητα τσιμέντου για τα υποστυλώματα. Την οποία θα διαθέσει δωρεάν στέλεχος της εταιρίας "ΤΙΤΑΝ" που στο παρελθόν υπήρξε μέτοχος της ΠΑΕ. Το γεγονός πως η πληροφορία αναφέρει ότι το τσιμέντο θα δοθεί δωρεάν, για ευνόητους λόγους… την κάνει αληθοφανή βέβαια. Αλλά εδώ δεν έχουν ξεκινήσει το διαγωνισμό για την εταιρεία που θα κατασκευάσει το γήπεδο όπως οι ίδιοι έχουν δηλώσει ότι πρέπει να προηγηθεί. Τι θα το κάνουν το τσιμέντο; Μόνοι τους θα ρίξουνε μπετά; Ή μήπως οργιάζει η οικοδομική δραστηριότητα και τα έργα, και πρέπει κανείς να παραγγείλει μήνες πριν για να το έχει μήνες μετά; Έλλειψη τσιμέντου εξάλλου για όποιον διαθέτει τα λεφτά, δεν υπήρξε ποτέ!

Πέραν των παραπάνω, υπάρχουν και τα εξής. Ισχυρίζονται πως ο Δήμαρχος με τη στάση του, εμποδίζει την υλοποίηση του σχεδίου τους. Κι αυτοί αγωνίζονται με νύχια και δόντια να κάμψουν τις αντιστάσεις του. Πως παραγγέλνουν τσιμέντο αφού είναι άγνωστο αν θα καταφέρουν να νικήσουν τον «κακούργο» δήμαρχο; Πως παίρνουν τέτοια πρωτοβουλία χωρίς την προηγούμενη έγκριση της ΜΠΕ, ενώ δηλώνουν  πως είναι απαραίτητη για να προχωρήσουν στην έκδοση οικοδομικής άδειας; Πως ο κ. Ανδριόπουλος δηλώνει ενδεχόμενη έναρξη εργασιών το Μάρτη του ΄16. Πως ο Γενικός Διευθυντής της «Δικέφαλος 1924 Α.Ε.» παραπέμπει στο άγνωστο μέλλον δηλώνοντας «το γήπεδο αργά ή γρήγορα θα γίνει»; Δε συνεννοούνται μεταξύ τους να μη κουτουλάνε κραυγαλέα οι τοποθετήσεις τους;


Ακολουθεί η σχετική αναδημοσίευση από το sport-fm.gr:

«Αγια Σοφιά»: Ετοιμάζεται για τα μπετά!

Εντολή παραγγελίας σκυροδέματος σε γνωστή εταιρεία έχει δώσει ο Δημήτρης Μελισσανίδης, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι πιστεύει στο όνειρο της «Αγια Σοφιάς»!

Ούτε λεπτό δεν επιθυμεί ο Δημήτρης Μελισσανίδης να καθυστερήσει η έναρξη των έργων για την κατασκευή του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στην ιστορική της έδρα.

Ο διοικητικός ηγέτης της «Ένωσης» παρουσιάζεται σίγουρος για την υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου, τόσο που πριν καν μιλήσει στη συνέντευξη Τύπου που προανήγγειλε ο Νίκος Στράτος, κάνει κινήσεις που αφορούν την «Αγια Σοφιά».

Συγκεκριμένα, ο κ. Μελισσανίδης, όπως αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα Live Sport, έχει ήδη παραγγείλει στην εταιρεία «Τιτάν» μεγάλη ποσότητα σκυροδέματος που αφορούν τα υποστυλώματα του γηπέδου.

Στη συγκεκριμένη εταιρεία είναι εκτελεστικό μέλος ο Τάκης Κανελλόπουλος, ο οποίος υπήρξε στο παρελθόν μέτοχος της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ.

Ο κ. Κανελλόπουλος αναμένεται να συνδράμει με τον τρόπο στην κατασκευή του έργου, αφού αναμένεται να κάνει δώρο χιλιάδες κυβικά σκυροδέματος, θέτοντας και εκείνος τον εαυτό τον στη διάθεση του Δημήτρη Μελισσανίδη, όπως έχει συμβεί ήδη με τους Πόλυ Χατζηιωάννου και Πέτρο Παππά

1 σχόλιο: