.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

Απίστευτα γεγονότα και εικόνα πλήρους αποσύνθεσης στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ!

"...το φερόμενο ως ΔΣ του σωματείου έχει να συνεδριάσει για μεγάλο χρονικό διάστημα (από τιs 15 Οκτωβρίου του 2014, δηλαδή για πάνω από ένα χρόνο)... Επίσηs, τα τελευταία 2 χρόνια (από τον Οκτώβριο του 2013 και μετά) δεν μου έχετε δώσει κανένα πρακτικό Δ.Σ. και κανέναν οικονομικό απολογισμό ή ισολογισμό του Σωματείου... κανένα πρακτικό Γενικήs Συνελεύσεωs, παρά το γεγονόs ότι τα έχω ζητήσει αρκετέs φορέs..."

Νίκοs Γεωργαντζόγλου
 Η αναδημοσίευση που ακολουθεί είναι από το aekwatch.gr




ΟΙ «ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ» ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ
(ΟΙ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΕΣ)

Είναι γνωστό σε όλους μας ότι το Δ.Σ. του Σωματείου από καιρό έχει πάψει να λειτουργεί (αν λειτούργησε και ποτέ όπως έπρεπε). Είναι επίσης γνωστό ότι το Δ.Σ. άρχισε πολύ γρήγορα (σχεδόν αμέσως μετά την εκλογή του) ν’ αποσυντίθεται χάνοντας μέλη του τα οποία και ποτέ μέχρι τώρα δεν αναπληρώθηκαν. Υπήρχε από καιρό η πεποίθηση ότι από τα αρχικά 15 μέλη είχαν παραιτηθεί τουλάχιστον 5. Συνεπώς έμεναν 10. Από αυτούς ουσιαστικό κώλυμα («σύγκρουση συμφερόντων» ακόμα και αν ο Ν. 2725/1999 έχει στο συγκεκριμένο σημείο «κενό») λόγω της ταυτόχρονης συμμετοχής τους είτε στο Δ.Σ. των Π.Α.Ε. & Κ.Α.Ε. είτε στην μετοχική τους σύνθεση έχουν οι 4 από τους 7 που πρίν από ένα χρόνο σημειώναμε εδώ (Σημείωση: Από τους 7 οι Ανατολιωτάκης, Κατσαδήμας και Χήνας δεν διατηρούν τις θέσεις τους στα Δ.Σ. των Π.Α.Ε. & Κ.Α.Ε.). 

Σήμερα σας αποκαλύπτουμε κάτι που κρατήθηκε «μυστικό» προκειμένου η ανακοίνωση του να μην προκαλέσει εξελίξεις:

Εδώ και ένα χρόνο ο Μάκης Αγγελόπουλος έχει υποβάλλει την παραίτηση του από το Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής

Πλέον και συνυπολογίζοντας και την σημερινή παραίτηση του Ν. Γεωργαντζόγλου (στην οποία από καιρό προσπαθούσε η πλειοψηφία να τον εξωθήσει) το Δ.Σ. έχει 8 μόνο μέλη (αν παρακάμψουμε το ζήτημα της σύγκρουσης συμφερόντων) και αρκεί μόνο μια για να οδηγηθούμε σε πρόωρες εκλογές. Ακολουθεί η αναγγλία της παραίτησης Γεωργαντζόγλου μέσω facebook:

ΠΡΟΣ : Α.Σ. ΑΕΚ

Σαs ενημερώνω ότι παραιτούμαι από μέλοs του Διοικητικού Συμβουλίου τηs AEK, μια και το φερόμενο ως ΔΣ του σωματείου έχει να συνεδριάσει για μεγάλο χρονικό διάστημα (από τιs 15 Οκτωβρίου του 2014, δηλαδή για πάνω από ένα χρόνο), κατά παράβαση του καταστατικού. Επίσηs, τα τελευταία 2 χρόνια (από τον Οκτώβριο του 2013 και μετά) δεν μου έχετε δώσει κανένα πρακτικό Δ.Σ. και κανέναν οικονομικό απολογισμό ή ισολογισμό του Σωματείου, όπωs επίσηs κανένα πρακτικό Γενικήs Συνελεύσεωs, παρά το γεγονόs ότι τα έχω ζητήσει αρκετέs φορέs. Επίσηs σαs θυμίζω ότι από τα αρχικά 15 μέλη του Δ.Σ. του Σωματείου, έχουν απομείνει 8 μέλη, οπότε ουσιαστικά δεν υπάρχει διοίκηση και καλό είναι να πάμε σε εκλογέs πολύ σύντομα... Με εκτίμηση, Νίκοs Γεωργαντζόγλου.

Δεδομένου ότι υπολείπονται ακόμη 8 μήνες για την προκήρυξη των εκλογών δεν θα πρέπει να εκπλαγεί κανείς αν στο επόμενο χρονικό διάστημα δεν υπάρξουν ραγδαίες εξελίξεις. 

Εμείς από την πλευρά μας συνιστούμε στην εναπομείνουσα πλειοψηφία του Δ.Σ. να προκηρύξει άμεσα εκλογές για νέο Δ.Σ. προτείνουμε επίσης σε όσα από τα μέλη του παρόντος Δ.Σ. έχουν και άλλες θέσεις (οι οποίες στις επόμενες εκλογές τους δημιουργούν κώλυμα) να παραιτηθούν από αυτές (αν γίνεται) για να ξανακατέβουν στις εκλογές και να συνεχίσουν το δημιουργικό έργο τους (όπως ακριβώς και ο Τσίπρας). Βέβαια για να γίνουν εκλογές θα πρέπει να γίνει και Απολογιστική Γ.Σ. για το 2013 και το 2014 την οποία κάποιοι αποφεύγουν «σαν τον Διάολο το λιβάνι». Τι να γίνει όμως κανείς δεν μπορεί να τα έχει όλα την σήμερον ημέρα.

23 Οκτώβρη 2015
παρατηρητήριο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου