.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

Η οικονομικότατη πρόταση που σχεδιάζει ο Δ. Μελισσανίδης για προπονητή της ομάδας


Έχει ενδιαφέρον η πρόταση που θα κάνει στον Ουρουγουανό προπονητή που ενδεχόμενα θα προσλάβει, ο Δ. Μελισσανίδης στην ομάδα. Θα του προτείνει μια χαμηλή αμοιβή, και ανάλογα τα έσοδα που θα έρθουν από την επίτευξη στόχων, θα πάρει περισσότερα. Αν δε δεχτεί, θα αναζητήσει κάποιον άλλο μέχρι να βρει εκείνον που θα δεχτεί. Εκείνος δε θα φταίει σε τίποτα, για τον προπονητή που θα πάρει. Δεν ξέρω αν θα δεχτεί ο άνθρωπος, ξέρω όμως πως με τους παίχτες που διαθέτει η ομάδα, και το Γκουαρντιόλα να φέρεις, πρωτάθλημα δεν έρχεται. Κι όταν το συνειδητοποιήσει ο προπονητής θα φερθεί αναλόγως... Εκτός αν η ποιότητα του αντιστοιχεί στο ποσό που του προτείνει.


Με τα σημερινά δεδομένα πάντως όταν διαθέτεις μόνο 300.000 ευρώ για προπονητή ομάδας που υποτίθεται κάνει πρωταθλητισμό στην πρώτη κατηγορία, δείχνεις πόσο εκτιμάς τους παίχτες της ομάδας, και προφανώς πρέπει να περιμένεις ανάλογα αποτέλεσματα...

Ενδεχόμενο είναι οι παρατεταμένες συζητήσεις και η μίζερη πρόταση, να γίνεται με την ελπίδα της άρνησης. Για να κερδηθεί χρόνος μήπως πάει καλά ο Μανωλάς και στο ντέρμπι με τον ΠΑΟ, και συνεχίσει η ομάδα με τα λίγα που έπαιρνε κι ο Δέλλας. Όσο η βάση κάθε επιλογής είναι, δε βάζω μία, ξοδεύω από όσα μαζέψω, τόσο η ομάδα δε θα κυνηγάει τίτλους. Τουλάχιστον στο γήπεδο...

Ίσως ήταν καλύτερα να φέρει τον Αλέφαντο ή τον Αναστασιάδη που γνωρίζουν άριστα την ελληνική πραγματικότητα. Ιδιαίτερα ο δεύτερος που θα εκκλησίαζε υποχρεωτικά όλους τους παίχτες, θα ταίριαζε καλύτερα και με το θρησκευτικό όνομα της πάντα σχεδιαζόμενης "Αρένας Δούρου".

Αλήθεια δε μας λένε και τη συμφωνία με τον Τραϊανό Δέλλα; Που ανέβασε δυο κατηγορίες την ομάδα και την επανέφερε εκεί που βρισκόταν!



Η αναδημοσίευση που ακολουθεί είναι από το onsports.gr:

Αυτά προσφέρει στον Πογέτ ο Μελισσανίδης!


Διαβάστε στο OnSports τι ακριβώς δίνει ο «Τίγρης» στον Ουρουγουανό για τον φέρει στην ΑΕΚ

Όλα με τον Γκουστάβο Πογέτ θα κριθούν όταν θα καθίσει στο τραπέζι με τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Είτε στα γραφεία της AEGEAN, είτε στο κότερο του επιχειρηματία, είτε οπουδήποτε αλλού. Η στήλη έχει κάνει ήδη το σχετικό ρεπορτάζ και βάσει των όσων μας τόνισαν καλά πληροφορημένες πηγές, τα πράγματα θα είναι ξεκάθαρα στην κουβέντα όταν –με το καλό- εκείνη πάει στο οικονομικό.

Το κριτήριο λοιπόν για τα χρήματα που θα πάρει ο Πογιθέτ, θα είναι κυρίως η επίτευξη των στόχων που θα συμφωνηθούν. Τέτοια συμφωνία είναι διατεθειμένος να του δώσει ο Μελισσανίδης. Ένα μικρό εγγυημένο ποσόν, κάπου στις 300.000 ευρώ (κι ας σας φαίνεται λίγο) και από εκεί και πέρα, καλές αποζημιώσεις για τους στόχους.

Πήρε πρωτάθλημα ο Ουρουγουανός λαμβάνει έξτρα λεφτά (και καλά). Πήρε κύπελλο, το ίδιο. Έβγαλε την ομάδα στην Ευρώπη ακόμα περισσότερα. Πέρασε το καλοκαίρι στους ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης, «απογείωση» των απολαβών του. Όλα αυτά λοιπόν, θα είναι οφέλη για τον Πογιέτ κυρίως μέσω στόχων. Το εγγυημένο ποσό του θα είναι μικρό.

Δεν είναι κάτι ασυνήθιστο για τον Μελισσανίδη όλο αυτό. Έτσι του αρέσει να κάνει τις συμφωνίες του. Φέρε μου για να πάρεις... Το ίδιο έχει κάνει και με τον Τζιμπούρ (και εκ του αποτελέσματος μόνο σε κακό δεν του έχει βγει), το ίδιο και με τον Μπουονανότε. Αυτή είναι η λογική του «Τίγρη». Αρέσει, δεν αρέσει, σε πολλούς, έτσι πορεύεται στις δουλειές του ο επιχειρηματίας.

1 σχόλιο: