.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

O Σύλλογος Γονέων του 2ου Γυμνάσιου Ν. Φιλαδέλφειας για τους πρόσφυγες



ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 2ΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ
sg2gymneafil.wordpress.com   e-mail: sg2gymneafil@yahoo

           Αρ. Πρωτ.: 2015/16-03


Για ένα μήνυμα ελπίδας, αγάπης και αλληλεγγύης…

Το δράμα των προσφύγων που ρισκάρουν τα πάντα, τη ζωή τους και τη ζωή των παιδιών τους, για να μπορέσουν να διεκδικήσουν όσες πιθανότητες έχουν για μια καλύτερη ζωή στην Ευρώπη, διωγμένοι  από την κόλαση του  πολέμου και τη φτώχειας δεν έχει τέλος. Τα ανθρώπινα δικαιώματα και οι ελευθερίες καταπατούνται καθημερινά με πολλούς τρόπους. Άνθρωποι με ταυτότητα την ελπίδα αφού καταφέρουν  να φτάσουν  στα Ελληνικά παράλια  έχουν ανάγκη τη βοήθειά μας.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ο Γυμνασίου ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του Δήμου μας και της Ένωσης Συλλόγων Γονέων για συμβολή στην προσπάθεια να καλυφθούν άμεσες ανάγκες οικογενειών που έχουν εκτοπιστεί και διαμένουν σε  Κέντρα Φιλοξενίας στην Αττική , παρέδωσε την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου στην κοινωνική υπηρεσία του Δήμου ,τρόφιμα, είδη σωματικής  υγιεινής, φάρμακα και ρουχισμό.

Μπορεί  βέβαια η ευαισθητοποίηση πολλών απλών ανθρώπων να μην επαρκεί  για την  λύση του προβλήματος αλλά είναι ένα μήνυμα στους  «ισχυρούς» να αναλάβουν τις ευθύνες τους σε πολιτικό και ανθρωπιστικό επίπεδο σε ευρωπαϊκή  και παγκόσμια βάση. 

Το 2ο Γυμνάσιο έχει προβεί και κατά τα προηγούμενα χρόνια σε πράξεις κοινωνικής ευαισθησίας. Μαθητές,  γονείς και Σύλλογος Διδασκόντων αξίζουν θερμά συγχαρητήρια.

ΥΓ. Στη φωτογραφία διακρίνονται  ο Διευθυντής του Γυμνασίου, η οργανωτική Γραμματέας του Συλλόγου Γονέων και μέλη του 15μελούς ΔΣ των μαθητών.


    Ο Πρόεδρος                                                                         Η Γ. Γραμματέας


  Γούλας Αλέξανδρος                                                      Αλεξάκη-Χρυσοβέργη Γεωργία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου