.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

Σπύρος Καβακόπουλος: Η καταστροφή του χριστουγεννιάτικου διάκοσμου Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας

Το καλοκαίρι είχα αναφερθεί στον χριστουγεννιάτικο διάκοσμο που καταστρέφεται πάνω στις κολόνες, αφού ο δήμος αδιαφορεί να τον κατεβάσει. 


Γνωστός, μου έστειλε email, με φωτογραφίες αυτής της βδομάδας που δείχνουν ότι ο περισσότερος διάκοσμος, έχει πλέον καταστραφεί ολοσχερώς από την δωδεκάμηνη εγκατάλειψή του πάνω στις κολώνες. Γεγονός που το διαπίστωσα και γω. Μου ζήτησε να το κοινοποιήσω και θεωρώ υποχρέωσή μου να το κάνω.


Με  πληροφορεί επίσης εξοργισμένος, ότι οι προηγούμενες δημοτικές αρχές μάζευαν τον διάκοσμο και τον φύλαγαν στις αποθήκες στο δάσος και κάτω από το «Μικέλ». Και συνεχίζει ρωτώντας, γιατί αυτή η καταστροφή, γιατί φέτος δεν τον μαζέψανε;;; Η δικαιολογία ότι δεν υπάρχει προσωπικό δεν ευσταθεί, διότι τώρα πως μπορούν και τον  κατεβάζουν για να τον πετάξουν και στη συνέχεια αναρτούν άλλον;;; Τώρα ξαφνικά βρέθηκε το προσωπικό;;; Ο κόπος ίδιος δεν είναι;;;; Αν ο διάκοσμος είχε κατέβει στην ώρα του, τώρα θα μπορούσε και πάλι όλη η Δεκελείας και ένα πλήθος άλλων δρόμων, όπως και πέρυσι, να στολιστούν. Μήπως πρέπει να αναζητηθούν ευθύνες για την καταστροφή του χριστουγεννιάτικου διακόσμου της πόλης μας;;; Ποιος θα πληρώσει τώρα για την αγορά νέου ή για την απουσία ενός πλούσιου στολισμού;;;


Συμφωνώ απόλυτα με την οργή του φίλου και για αυτό κοινοποιώ αυτήν την αδιαφορία του δήμου, ώστε να μην επαναληφθεί.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου