.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

Ντρέπομαι για σένα

Αναδημοσίευση από το tsak-giorgis.blogspot.gr:

Πηγή: Μάριος Διονέλλης – «Δρόμος της Αριστεράς»

Τώρα που το Παλαιστινιακό έγινε «κλιμάκωση της έντασης μεταξύ των δύο πλευρών» ενώ πέρυσι το καλοκαίρι μίλαγες για θηριωδία.

Τώρα που σου κάνει το τραπέζι ο Στουρνάρας, «ο κύριος εκτελεστής του συμβολαίου θανάτου κατά της ελληνικής κοινωνίας και των Ελλήνων πολιτών».


Τώρα που οι τράπεζες πέρασαν σε χέρια που ούτε κι εσύ γνωρίζεις καλά-καλά. Τώρα που το εισιτήριο πάει στο 1.40, εκεί ακριβώς που πέρυσι εσύ έλεγες πως οι εργαζόμενοι των 700 ευρώ θα χρειάζονται ένα μηνιάτικο για να πάνε στη δουλειά τους.

Τώρα που κάθεσαι και ακούς άπραγος την Τζάκρη να λέει πως οι πορείες βνάζουν εκτός ευρωπαϊκού πλαισίου τη χώρα. Τώρα που ζητάς κι εσύ τα κεφάλια των βουλευτών που διαφωνούν με το μνημόνιο.

Τώρα που ετοιμάζεσαι να αντιμετωπίσει απλώς επικοινωνιακά τους πρώτους πλειστηριασμούς.

Τώρα που γέμισες το κόμμα με... Κοτσακάδες.

Τώρα που μειώνεις κι άλλο τις δαπάνες για την Παιδεία, που ετοιμάζεσαι να καταργήσεις το ΕΚΑΣ, να μειώσεις τις συντάξεις.

Τώρα που όλα αυτά συμβαίνουν ταυτόχρονα και συντονισμένα, τώρα που εγώ δεν έχω τι να πω σε πολλούς ανθρώπους που πίστεψαν στην Αριστερά, ακόμα και σε αυτούς που εξακολουθούν να σε στηρίζουν μη έχοντας άλλο δρόμο.

Το μόνο που μου μένει να πω είναι πως ντρέπομαι για σένα. (Προφανώς και για μένα, που υπερασπίστηκα, στήριξα, ψήφισα, πίστεψα αυτό που μου πλάσαρες ως «ριζοσπαστική Αριστερά»).

2 σχόλια:

  1. Ο αθρογραφος ,φυσηκα βγαζει τον πονο του,γιατι προφανως δεν μπορει να πηστεψει οσα βλεπη και ακουη.......// Τι περημενε ομως οταν περσυ τον Δεκεμβρη σε προεκλογηκη συνεντεξη του ελεγε---Ανηκουμε στην Δυση--- οταν εδυνε διαβεβαιωσεις....... οτι δεν προκεται να διαταρχθει η Ευρωπαικη πορεια της χωρας.......// Τωρα ας ευχαριστηθη, μαζι μας τον εξουσιομανη Αλεξη.......///

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Διονέλλης ήταν από τους πρωτεργάτες του Ρ/Σ «105.5 στο Κόκκινο» και για πολλά χρόνια παραγωγός του σταθμού, που σημαίνει ότι γνωρίζει αρκετά καλά τα εσωτερικά του ΣΥΡΙΖΑ από τα "πέτρινα χρόνια" του "μπαίνω-δε-μπαίνω-στη-βουλή" και δικαιούται σαφώς να κάνει κριτική. Είναι μάλιστα προς τιμήν του, ότι θα μπορούσε να συμβιβαστεί με αυτό το χάλι (όπως κάποιοι συνάδελφοί του) και να μοστράρει τώρα δίπλα στον Τσίπρα ως επικοινωνιακός επιτελάρχης ή και βο(υ)λευτής.

    υγ: Βγάλ' τη σκούφια σου και βάρα αγαπητέ αντάρσυε. Συνδιοργάνωνες με το ΣΥΡΙΖΑ φιλοκυβερνητικά συλλαλητήρια «για μια ανάσα αξιοπρέπειας». Και μάλιστα μετά τον Δεκέμβρη. Μετά τη συνέντευξη που είπες. Καλή η κριτική προς όλους αλλά να κοιτάμε και λίγο τη δική μας καμπούρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή