.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

Κατερίνα Θανοπούλου Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Πολιτικής: ΟΧΙ στην "Αγιά Σοφιά" (βίντεο)


Μια ακόμη στενή συνεργάτρια της Ρένας Δούρου, η Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Πολιτικής Κατερίνα Θανοπούλου, διατύπωσε περιφραστικά ένα βροντερό ΟΧΙ στο σχέδιο της ¨Αγιά Σοφιάς"

Είναι τόσοι πολλοί και τόσο σημαντικοί για τη Ρένα Δούρου οι συνεργάτες της που εναντιώνονται στα σχέδια Μελισσανίδη, που αν τους αγνοήσει, όχι μόνο θα υποστεί βαριές απώλειες σε στελεχικό δυναμικό, αλλά θα απολέσει εξαιρετικά πρόωρα την πλειοψηφία. Και για να το πούμε πιο απλά, αν τα στελέχη  της Ρένας Δούρου, που ανήκουν στη ΛΑΕ, διαχώριζαν τη θέση τους μαζί με όσους ως τώρα το έκαναν, δε θα είχε πλέον πλειοψηφία  στο Περιφερειακό Συμβούλιο. Πρακτικά λοιπόν δεν έχει περιθώριο να τους δυσαρεστήσει, με κανένα τρόπο. Αυτό εννοείται εξυπηρετεί και τα σχέδια του ΣΥΡΙΖΑ, που θέλει τη ΛΑΕ με προβλήματα και διασπασμένη. 

Μάλιστα οι πιστοί  στη Δούρου συνεργάτες της που ανήκουν στη ΛΑΕ, αποτελούν την αιχμή του δόρατος της, ενάντια σε όσους έχουν από αριστερά διαφοροποιηθεί!

Ακολουθεί το απόσπασμα της τοποθέτησης της Κατερίνας Θανοπούλου που αφορά την πόλη μας: 



«...δηλώνω ότι θα υπερασπιστώ τις δεσμεύσεις μας σε ότι αφορά κινήσεις που αφορούν, την εναντίωση σε μεγαλοεργολάβους, σε ότι αφορά τα γήπεδα, πιστεύοντας ότι οι  πόροι θα πρέπει να διοχετευτούν στους πολίτες, στους δήμους, στους συλλόγους, στα σωματεία, στο μαζικό λαϊκό αθλητισμό. 

Ειδικά για το γήπεδο της ΑΕΚ. Για το οποίο γήπεδο η ΜΠΕ αναμένεται και πιστεύω ότι θα κατατεθεί. Οι όροι ανέγερσης του γηπέδου, θα πρέπει κατ΄ ελάχιστον να συνάδουν, να μεριμνούν για τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις, και να σέβονται τον αστικό και κοινωνικό ιστό. Χαρακτηριστικά αναφέρω, το ύψος του γηπέδου, τις θέσεις πάρκινγκ, την εκτόνωση της κυκλοφοριακής συμφόρησης, την  ασφάλεια και άλλα, με στόχο τον αθλητισμό για όλους τους πολίτες".

      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου