.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2015

Ο Μελισσανίδης για να μη δώσει λεφτά για μεταγραφές, λέει πως έχει προτεραιότητα το γήπεδο που δε μπορεί να κάνει...


Συνεχίζει να κοροϊδεύει τους οπαδούς, μη κάνοντας μεταγραφές αλλά και μη μπορώντας να φτιάξει το γήπεδο. Στην πραγματικότητα επιδιώκει να κάνει όσο γίνεται νομότυπο το γήπεδο, για να βρει άλλους να βάλουν τα λεφτά τους και να τους πουλήσει το σύνολο, ή μέρος των μετοχών του. Κάτι σαν κι αυτό που έκανε με τον ΟΠΑΠ. Έβαλε τις διασυνδέσεις με την κυβερνητική εξουσία, και μπήκε μέτοχος στο μαγαζί χωρίς να βάλει μία από την τσέπη του.

Στην προκειμένη περίπτωση με την "Αγιά Σοφιά" και την ΑΕΚ, πάλι δε βάζει σέντς. Περιμένει να δει αν θα καταφέρει να φτάσει το σχέδιο σε σημείο, που  μπορεί να υλοποιηθεί. Ως τότε θα κάνει τον κακομοίρη που είναι θύμα του Βασιλόπουλου κι όποιου άλλου που τον εμποδίζει...

Αν όμως δε μπορέσει να φτάσει σε φάση υλοποίησης το σχέδιο του, θα την κάνει από την ΑΕΚ με κάποιο πρόσχημα, και βεβαίως δε θα έχει χαλάσει μία από την τσέπη του.



Ατυχώς για τους ίδιους, οι οπαδοί δε μαθαίνουν από όσα έχουν προηγηθεί. Ούτε από την περίοδο που πούλησε στον Τροχανά την ομάδα κι έκτοτε πήρε την κάτω βόλτα, ούτε πιο πρόσφατα από τον υποβιβασμό της στη γ΄ εθνική για να διαγραφούν τα χρέη της και να περάσει στα χέρια του τζάμπα, ούτε από τις αναγκαίες μεταγραφές που δεν κάνει. Κυριαρχεί το συναίσθημα για την ομάδα, και η ελπίδα πως θα τους φτιάξει το γήπεδο που υποσχέθηκε.

Χωρίς τους διάφορους "σωτήρες" και η χώρα θα είχε καλύτερη τύχη, και η ποδοσφαιρική ΑΕΚ. Αλλά δυστυχώς χρειάζεται χρόνος για να περάσουν οι μάζες από το συναίσθημα στη λογική, και να γίνουν αυτά κοινός τόπος...

Η αναδημοσίευση που ακολουθεί είναι από το onsports.gr:


Η κριτική στον Μελισσανίδη και η απάντηση του για τις μεταγραφές...

Συντάκτης: Κίτρινα Γυαλιά 
Τι καταλογίζουν στον «Τίγρη» και πώς ετοιμάζεται να αντιδράσει ενόψει Ιανουαρίου.
Η ήττα από τον Λεβαδειακό έφερε (αναμενόμενη) γκρίνια στην ΑΕΚ. Εκείνοι που την πλήρωσαν κατά κύριο λόγο ήταν οι Ανέστης και Κολοβέτσιος λόγω των τραγικών λαθών τους που στοίχησαν δύο τέρματα στην ομάδα.

Όμως, από διάφορες στήλες, μπλογκς και σόσιαλ μίντια, κεραυνοί πέφτουν γι’ αυτή την εντός έδρας αποτυχία και στην διοίκηση. Δηλαδή τον Δημήτρη Μελισσανίδη και την αδυναμία του –για την οποία τον «κατηγορούν»- να προστατέψει την ομάδα από τις διαιτησίες.

Επιπλέον, τα ίδια σχόλια, βάλλουν κατά του «Τίγρη» και για το ρόστερ. Του καταλογίζουν άρνηση να ενισχύσει ουσιαστικά την ομάδα με μεταγραφές, «καταδικάζοντάς» την σε μια αγωνιστική μετριότητα.

Όλα αυτά έχουν ενοχλήσει τον επιχειρηματία. Πώς απαντάει; Ότι έχει ξεκαθαρίσει ξανά και ξανά πως προτεραιότητα είναι και πρέπει να είναι το γήπεδο και η κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου. Όλα τα υπόλοιπα (όπως η δημιουργία ενός πανίσχυρου ρόστερ) έπονται.

Ο Μελισσανίδης θεωρεί πως τον αδικεί αυτή η κριτική. Είναι δυσαρεστημένος, αλλά δεν έχει πρόθεση να βγει σε αντιπαράθεση.

Όσο για τις μεταγραφές του Ιανουαρίου; Η στήλη μαθαίνει πως πρέπει να κρατάμε εξαιρετικά μικρό καλάθι. Πολύ οικονομικά θα κινηθεί η ΑΕΚ. «Μην τσιμπάς με 800άρες και εκατομμύρια... Τα συμβόλαια θα είναι χαμηλά, δεν θα διαταραχθούν αυτή τη στιγμή οι ισορροπίες του ρόστερ», μας είπε χαρακτηριστικά πηγή μας, συμπληρώνοντας πως σχετικώς ενήμερος είναι ήδη και ο Γκουστάβο Πογέτ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου