.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

Ο Μελισσανίδης που ξεπαραδιάστηκε... για μεταγραφές δηλώνει πως "...και ολόκληρη την Μπαρτσελόνα να αγοράσω και να φέρω στην ΑΕΚ πάλι πρωτάθλημα δεν θα πάρουμε".


Αυτή την περίοδο που οι αποκαλύψεις των εγγράφων που δημοσιοποιήσαμε, κάνουν πάταγο στις τάξεις των σκεπτόμενων οπαδών και όχι μόνο, το βάρος της επικοινωνιακής πολιτικής των επιχειρηματικών συμφερόντων, πέφτει σε άλλα προσφιλή θέματα. Κυρίως σε εκείνο της διαιτησίας. Με αφορμή αυτό, "σκεπάζουμε" με δυο κουβέντες κι όσα βρωμάνε... λέμε και τον πόνο μας...

Στο πλαίσιο αυτό αθλητική εφημερίδα έμαθε... αυτολεξεί τι λέει ο Δ. Μελισσανίδης στους συνεργάτες του...

Με ένα "Δεν υπάρχει περίπτωση να μη χτίσουμε το γήπεδο μας...", ξεπερνάει τα αδιέξοδα του επιχειρηματικού του σχεδίου.

Με ένα "...και ολόκληρη την Μπαρτσελόνα να αγοράσω και να φέρω στην ΑΕΚ πάλι πρωτάθλημα δεν θα πάρουμε", τελειώνει και με τις φτωχές μεταγραφές και τα χρήματα που δε βάζει.


Για να δικαιολογήσει δηλαδή την αδυναμία του να ρίξει λεφτά για μεταγραφές στην ΑΕΚ, προτιμά να διαρρέουν δηλώσεις που δυσφημούν ευθέως το πρωτάθλημα, υπονομεύουν τα κέρδη του ΟΠΑΠ, και καθιστούν αναξιόπιστα τα κουπόνια του! Στην ουσία καλεί να ΜΗ συμμετέχει ο κόσμος στα παιχνίδια επιχείρησης στην οποία είναι μέτοχος. 

Ασφαλώς κανείς  δεν κάνει τόσο σοβαρά λάθη, αν δεν ενεργεί κάτω από πίεση. Όταν τέτοια λάθη τα κάνει ο Μελισσανίδης, εύκολα μπορεί καθένας να καταλάβει,  σε πόσο μεγάλα και σημαντικά αδιέξοδα βρίσκεται αυτή την περίοδο.


Με ένα "Ο κόσμος πρέπει να ξέρει ότι ποντάρει πάνω σε καθαρά παιχνίδια. Και ο Οργανισμός μπορεί να εξασφαλίσει στο κράτος πολλά κέρδη, χρήματα που τώρα φεύγουν, μέσα από τα κουπόνια του", λέει τον πόνο του μήπως κι ακούσει κανείς... Γιατί η μείωση των κερδών του ΟΠΑΠ λόγω της σχέσης του με την ΠΑΕ ΑΕΚ, οδήγησε στην απαγόρευση να συμμετέχουν τα παιχνίδια της ομάδας στα κουπόνια της επιχείρησης. Και προφανώς δέχεται πιέσεις από τους συνεταίρους του στον ΟΠΑΠ.

Και με διάφορα παραμύθια και πάντα η ομάδα να έχει εχθρούς, περνάει ο καιρός κι οι οπαδοί πιστεύουν πιο εύκολα πως θέλει και μπορεί, αλλά τον εμποδίζει ο Δήμος να φτιάξει το γήπεδο...



Η αναδημοσίευση που ακολουθεί είναι από το gazzetta.gr:

Μελισσανίδης: «Το ποδόσφαιρο θα το φτιάξουμε εμείς»

Αποφασισμένος να «καθαρίσει» το ελληνικό ποδόσφαιρο μαζί με τον Ιβάν Σαββίδη και τον Γιάννη Αλαφούζο, είναι ο Δημήτρης Μελισσανίδης, που περιμένει τις εξελίξεις και στην υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης»
Πολλές συζητήσεις με τους συνεργάτες του για την κάθαρση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, φαίνεται πως έχει ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Όπως αποκαλύπτει η «Goal», ο «Τίγρης», μιλώντας σε συνεργάτες του αναφέρει πως μαζί με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό θα «καθαρίσει» το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Ο Μελισσανίδης χαρακτηριστικά τονίζει: «Εμείς θα φτιάξουμε το ποδόσφαιρο. Δεν πρόκειται να συνεχιστεί αυτό το αίσχος. Φυσικά και δεν είμαστε μόνο εγώ και ο Ιβάν. Ο Παναθηναϊκός όχι μόνο ασχολείται, αλλά καίγεται για την αλλαγή στην ΕΠΟ. Είναι μαζί μας στην προσπάθεια να διώξουμε το σάπιο κατεστημένο».
Αυτό που θέλει, δεν είναι να «αλλάξει ο χαλίφης, αλλά επιτέλους να φτιάξει το προϊόν. Γιατί αυτή τη στιγμή προϊόν δεν υπάρχει. Το έχουν καταστρέψει. Δεν είναι δυνατόν... νεκροκεφαλές να διοικούν το ποδόσφαιρο».
Επίσης, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στον ΟΠΑΠ, αλλά και τα οφέλη που θα έιχει: «Ο κόσμος πρέπει να ξέρει ότι ποντάρει πάνω σε καθαρά παιχνίδια. Και ο Οργανισμός μπορεί να εξασφαλίσει στο κράτος πολλά κέρδη, χρήματα που τώρα φεύηουν, μέσα από τα κουπόνια του».
Ακόμα, ο «Τίγρης», αναφέρθηκε και στην πιθανότητα να καθίσουν όλοι μαζί στο τραπέζι. «Θα ήταν το καλύτερο, όμως δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση ο Μαρινάκης να καθόταν σε ένα τέτοιο τραπέζι. Γι΄αυτό εμείς πρέπει να φτιάξουμε το ποδόσφαιρο. Δεν πάει άλλο», τόνισε χαρακτηριστικά.
Δεν θα μπορούσε να κρύψει στους συνεργάτες του και την οργή του για το παιχνίδι της Νέας Σμύρνης, λέγοντας τους: «Δεν είναι δυνατόν να μη δίνει στην ΑΕΚ το πέναλτι του Γιόχανσον στη Νέα Σμύρνη και στον Ολυμπιακό να δίνουν πέναλτι και αποβολές που γελάνε και τα... σκυλιά».
Επίσης, για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο ανέφερε: «Έτσι όπως είναι η κατάσταση σήμερα, και ολόκληρη την Μπαρτσελόνα να αγοράσω και να φέρω στην ΑΕΚ πάλι πρωτάθλημα δεν θα πάρουμε».
Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στο μεγάλο ζήτημα του γηπέδου της ΑΕΚ: «Δεν υπάρχει περίπτωση να μη χτίσουμε το γήπεδό μας, το δικό μας σπίτι, στο δικό μας οικόπεδο. Αυτό ας το πάρουν χαμπάρι όσοι προσπαθούν να μας βάλουν εμπόδια. Η ΑΕΚ έχει όλο το δίκιο με το μέρος της. Έτσι θα μπορέσουμε να προσφέρουμε στον κόσμο ένα πιο ελκυστικό προϊόν ώστε να έρθει ξανά κοντά στο ποδόσφαιρο. Γιατί με τη σημερινή κατάσταση της αναξιοπιστίας και της διαφθοράς σε λίγο κανείς δεν θα πατάει το πόδι του σε γήπεδο, κανείς δεν θα ασχολείται».
Τέλος, για την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης», δείχνε να έχει τις ίδιες απόψεις με τον Γιάννη Αλαφούζο. Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού είχε αναφέρει πως περιμένει εξελίξεις τους επόμενους μήνες στο θέμα της «εγκληματικής», κάτι που θεωρεί πως θα συμβεί και ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος κάνει λόγο για εξελίξεις που «θα αλλάξουν ριζικά το τοπίο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου